resim yok
11 Şubat 2012 - 00:00

 

Türkiye'de hiç kimsenin adını sanını duymadığı bir yıldız adayıydı. Bir gecede milyonlarca kişinin dikkatini çekti. Sonra o da bir çok meslektaşının geçtiği yoldan geçti ve....
 
Annesi Alman babası Türk olan Meryem Uzerli, Türkiye'de TV seyircisinin hayatına gireli sadece 1 yıl oldu. Ama bu kadarcık kısa zamanda tek bir diziyle izleyicinin gözdesi oldu. Sonunda yeni parlayan bir çok genç yıldızın geçtiği yoldan gitti ve reklamlarda da boy göstermeye başladı.  
 
 
Meryem Uzerli, bir şampuan firmasının tanıtım yüzü oldu. Uzerli'nin oynadığı reklam filmi de kısa süre önce ekranlarda dönmeye başladı.
 
Ekranın Hürrem Sultan'ı bir kez daha  hayranlarının kalbini fethetti.
Aynı tanıtım kampanyasında Uzerli'nin dizideki rol arkadaşları Selma Ergeç ile Nur Fettahoğlu da rol alıyor.
Onlar sahne ve televizyon dünyasının aranılan isimleri... Rol aldıkları sinema filmleri ile gişe rekorlarını zorlayan yıldızlar, reklam projeleri ile de ilgi odağı olmayı başarıyor... İşte 3 saniyelik görüntüleriyle servetlerine servet katan ünlüler...
Yılların eskitemediği sanatçı Ajda Pekkan, bir boya firmasının reklamlarında rol aldı.
*
Katıldığı güzellik yarışması ile hayatı bir anda değişen Arzum Onan, sadece televizyon dizilerinin değil reklam filmlerinin de aranılan isimlerinden... Tescilli güzel Arzum Onan, uzun süre kozmetik reklamlarında oy gösterdi.
*
Ata Demirer de reklam filmlerinde yüzü gülen isimlerden. Beyaz eşya reklamlarında oynayan Demirer, kampanya karşılığında bir hayli yüklü para kazandı. Ata Demirer, şimdilerde bir internet markasının tanıtım yüzü...
*
Her yaptığı, her söylediği ile şimşekleri üzerine çekmeyi başaran Aysun Kayacı, rol aldığı reklam filmleri ile de çok konuşuldu. Bir içecek firmasının tanıtım yüzü olarak kamera karşısına geçen Aysun Kayacı'nın öpüşme sahneleri büyük yankı uyandırdı.
*
Ona Bayülgen'in asi kemancısı olarak ünlenen Ayça Tekindor, rol aldığı şekerleme reklamı ile de hafızalarda yer edindi. Reklamda kullanılan "Degajeme doğru" repliği uzun süre dillerde dolaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin