Reprisal dizisinin iptali resmileşti!

Hulu dizisi Reprisal iptal edildi! Buna göre dizinin 2. sezonu olmayacak! Detaylar...

Madison Davenport'un geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla iptal edildiğini duyurduğu "Reprisal"ın iptali resmileşti!

REPRISAL 2. SEZON OLMAYACAK!

Hulu, The Handmaid's Tale yürütücü yapımcısı Warren Littlefield'ın arkasında olduğu Reprisal'in iptal edildiğini resmen duyurdu.

Jonathan Van Tulleken, Cherie Nowlan, Eva Sørhaug ve Salli Richardson-Whitfield'ın yönetmen kadrosunda yer aldığı dizinin on bölümden oluşan ilk sezonu 06 Aralık 2019 tarihinde izleyiciyle buluşmuştu.

20-06/11/reprisal-izle.jpeg

"REPRISAL" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Yaratıcı, yazar ve yürütücü yapımcı olarak Josh Corbin'in (StartUp) dümenin başında olduğu Reprisal'in intikam temalı hikayesi; ölüme terk edilen bir kadının intikam arayışıyla harekete geçmesini ve kendisini bu güç duruma düşürenleri hedef haline getirmesini konu ediniyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Abigail Spencer (Katherine Harlow/Doris Quinn) Rodrigo Santoro (Joel Kelly), Mena Massoud (Ethan Hart), David Dastmalchian (Johnson), Rhys Wakefield (Matty), Madison Davenport (Meredith Harlow), W. Earl Brown (Witt) ve Gilbert Owuor (Bash Brannigan) gibi isimler yer alıyor.

A+E Studios ve The Littlefield Company ortak yapımcılığında hazırlanan Reprisal'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Josh Corbin, Warren Littlefield, Barry Jossen, Ann Johnson ve Graham Littlefield'dan oluşuyor.

20-06/11/reprisal-dizisi-foto.jpg

HULU'NUN DİĞER KARARLARI BEKLENİYOR!

Bu arada platformun diğer dizilerinden Castle Rock, High Fidelity ve Normal People'ın gelecekleri hakkında henüz bir karar verilmiş değil.

"Reprisal" (Hulu) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin