Reytinglerde kim önde geldi? Kadın mı? Ufak Tefek Cinayetler mi?

24 Ekim Salı akşamı yeni iki dizide yayın macerasına başladı. Birbirinden iddialı iki yapım reytinglerde ne sonuç elde etti? Reytinglerde kim önde geldi? Kadın mı? Ufak Tefek Cinayetler mi? İşte sonuçlar...

Berfu Gürle
25 Ekim 2017 - 11:00
Yeni Bölüm

Fox Tv'nin yeni sezon dizisi Kadın ile Star Tv'nin yeni sezon dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam aynı anda izleyiciyle buluştu. Reytinglerde kim önde geldi?

Kadın dizisini izleyenler göz yaşlarına hakim olamazken, Ufak Tefek Cİnayetler dizisini izleyenler sürekli gizem unsurunu çözmeye çalıştılar. Peki reytinglerde önde gelen yapım hangisi oldu? Kadın mı? Ufak Tefek Cinayetler mi? 

Reytinglerde kim önde geldi

Kadın dizisi ilk bölümü ile Total'de 5.67 reytingle 2. sırada yer aldı. Ufak Tefek Cinayetler ilk bölümüyle 4.02 ile 8. sırada yer buldu. AB'de Kadın dizisini geçen Ufak Tefek Cinayetler 2. sıradayken ABC1'de Kadın dizisi 3. sırada Ufak Tefek Cinayetleri geçti.

24 Ekim Salı Reyting Total Oranları

17-10/25/reytin-sonuclari.png

24 Ekim Salı Reyting AB Oranları

17-10/25/reyting-sonuclari.png

24 Ekim Salı Reyting ABC1 Oranları

17-10/25/reyting-abc1-sonuclari.png

Kadın dizisi 2. Bölüm fragmanı

Kadın dizisi 1. bölümde ne oldu

1. Bölümüyle izleyenleri göz yaşlarına boğan dizinin baş karakteri Bahar'ın (Özge Özpirinçci) hikayesi yürekleri burktu. Bahar 8 yaşındayken ailesi tarafından terkedilir. Hayatında hep yalnızlığa itilen Bahar vapurda tanıştığı aşkını yakın bir zamanda kaybetmesiyle hikaye başlar. Kendinden çok sevdiği Sarp'ı (Caner Cindoruk) kaybeden Bahar hayatta kalma savaşını kızı Nisan ve oğlu Doruk için sürdürmeye devam eder. Gece gündüz çocukları için hayata sıkı sıkı tutunan ve çalışan Bahar, onu terkeden annesi ile yüzleşirken eşi Sarp'ın ölümünü çözmeye çok yaklaştı.

17-10/25/zge-ozpirincci-kadin.JPG

Ufak Tefek Cinayetler 1. Bölüm 1996'da ne yaşandı?

 

Ufak Tefek Cinayetler 1. Bölümde ne oldu

Birbirinden farklı 4 kadın karakterinin gizemlerle dolu hayatını anlatan Ufak Tefek Cinayetler nefes kesti. Dizide gerilimin eksik olmadığı sırların bir bir çözülmesini merakla izleyen seyirciyi heyecanlı bir bekleyiş sardı. Dizide Oya karakterinin Sarmaşık'a tekrar dönmesiyle başlıyor. Karakterlerin özelliklerinin işlendiği ilk bölümde Oya'nın neden gittiği anlatılıyor. Oya'nın lise çağında arkadaşları tarafından yalan yere suçlanarak intihar ettiği olayları anlatıyor. Oya intikam için mi döndü? Bu sefer kaçmayacak olan Oya savaşmaya hazırlanıyor.

17-10/25/ufak-tefek-cinayetler.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin