Rise of Empires: Ottoman 2. sezonundan yeni fragman yayınlandı!

Netflix’in Rise of Empires: Ottoman belgesel dizisinin 2. sezonu için yeni bir fragman yayınlandı! Rise of Empires: Ottoman ikinci sezonunda neler yaşanacak? Rise of Empires: Ottoman'ın konusu ne? Rise of Empires: Ottoman'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Rise of Empires: Ottoman ikinci sezonunda Mehmet kiminle mücadele edecek? Cem Yiğit Üzümoğlu kimdir?

Volkan Usta
01 Aralık 2022 - 11:48
Kültür Sanat

Geçtiğimiz günlerde yayın tarihi belli olan Rise of Empires: Ottoman dizisinin 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. İşte detaylar!

22-12/01/1-1669884311.jpg

Başrollerinde Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Birkan Sokullu, Selim Bayraktar, Osman Sonant, Damla Sönmez, ve Ushan Çakır’ın yer aldığı Rise of Empires: Ottoman ilk sezonunun ardından 2. sezonuyla da seyircisini oldukça memnun edecek gibi gözüküyor.

Rise of Empires: Ottoman'ın 1. sezonunda neler yaşandı?

İstanbul’un (o dönemdeki adıyla Konstantiniyye) fethine odaklanan yapım, Fatih Sultan Mehmet’in şehri alma mücadelesini anlattı.

22-12/01/3.jpg

Rise of Empires: Ottoman'ın 2. sezonunda neler yaşanacak?

Sezon Mehmet v Vlad ismiyle öne çıkarken, Fatih Sultan Mehmet'in Vlad ile mücadelesi anlatılacak. Nam-ı diğer "Kazıklı Voyvoda" lakaplı Vlad'in Osmanlı askerlerine yaptığı işkenceler ve buna karşın Fatih Sultan Mehmet'in Vlad için yaptığı planlar seyirci ile buluşturulacak. 

22-12/01/mehmet.jpg

Ayrıca Fatih Sultan Mehmet’in Konstantinopolis’i aldıktan sonraki süreçte Osmanlı İmparatorluğu’nun yükselme dönemi, II. Mehmed’in ölümü üzerine Yeniçerilerin desteğini alarak tahta geçen II. Bayezid dönemi, Osmanlıların büyük bir güç olmaya devam etmesi, Orta Doğu’ya doğru ilerlemesinin de dizide işleneceği tahmin ediliyor.

22-12/01/vlad.jpg

Rise of Empires: Ottoman 2. sezon 29 Aralık'ta sadece Netflix'te.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin