Russian Doll 2. sezon Netflix'te yayında! Yeni sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Çılgın serüven başlıyor! Netflix'in popüler dizisi Russian Doll 2. sezon yayında! Yeni sezon özeti, bölümleri, oyuncuları, Türkçe alt yazılı fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Evren yine iş başında...

Çılgın bir yolculuğa hazır mısınız? Başrolde Natasha Lyonne'un yer aldığı "Russian Doll" merakla beklenen 2. sezonuyla geri döndü!

İlk sezonu 01 Şubat 2019'da yayınlanan yapımın 2. sezon bölümleri 20 Nisan 2022 Çarşamba tarihinden itibaren platformdan izlenebiliyor.

1. sezonu 8 bölümden oluşan Russian Doll'un 2. sezonu ise 7 bölümden oluşuyor.

RUSSIAN DOLL 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, yıldız oyuncu Natasha Lyonne'nin (Orange Is the New Black) Leslye Headland ve Amy Poehler'la birlikte yarattığı Emmy adayı dizinin yeni sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Öncelikle söylemek gerekir ki; dizi bu sezonda da sık sık mizahi ve bilim kurgu odaklı bir bakış açısından varoluşsal konuları keşfetmeye devam ediyor.

Yeni sezon kısaca; hayatlarının en çılgın gecesine tekrar tekrar katlanmak zorunda kalan Nadia ve Alan'ın, kendilerini yeni bir şaşırtıcı varoluşsal maceranın içinde bulmasını konu ediniyor.

Russian Doll'un ikinci sezonu, Nadia (Natasha Lyonne) ve Alan'ın (Charlie Barnett) fâniliğin zaman döngüsünden kurtulmasının dört yıl sonrasında geçiyor.

Bu sezonda sonsuz ölümden daha da kötü bir kaderle karşı karşıya kalan Nadia ve Alan, Manhattan'ın en kötü şöhretli mekânlarından birinde yer alan beklenmedik bir zaman geçidi aracılığıyla geçmişlerinin derinliklerine iyice dalıyor.

İlk başta giderek genişleyen, farklı çağları kapsayan, kuşaklar arası bir macera olarak tecrübe ettikleri bu sıra dışı olayın, beklediklerinden fazlası olabileceğini anlamaları uzun sürmüyor.

Şimdi birlikte buradan çıkmanın bir yolunu bulmaları gerekmekte!

22-04/20/russian-doll-2-sezon-foto3.jpeg

RUSSIAN DOLL 2. SEZON KADROSU

Lyonne'a ek olarak Charlie Barnett (Chicago Fire) ve Greta Lee (Spider-Man: Into the Spider-Verse) ilk sezondaki rolleriyle yine karşımızdalar. Annie Murphy (Schitt's Creek), Sharlto Copley (District 9), Carolyn Michelle Smith (House of Cards) ve Ephraim Sykes (Hamilton) ise sezonun yeni oyuncuları.

Sezonun, süreleri 26 ila 33 dakika arasında değişen bölümlerinin sıralaması şöyle:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Hiçbir Zaman" (33 dk.)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Coney Adası Bebeğim" (30 dk.)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Beyin Göçü" (29 dk.)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Bir İstasyondan Diğerine" (33 dk.)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Müstesna Kadavra" (29 dk.)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Schrödinger'in Ruth'u" (26 dk.)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Matruşka" (31 dk.)

22-04/20/russian-doll-2-sezon-foto2.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; birkaç gün içinde 40 yaşına girecek olan Nadia'nın, doğum gününü Alan'la birlikte sakince kutlamayı planlamasına fakat sonra gerçekten tuhaf bir şey olmasına tanıklık ediyoruz.

22-04/20/russian-doll-2-sezon-posteri.jpeg

Lyonne'un dizi sorumlusu ve baş yapımcı olarak görev aldığı dizinin diğer baş yapımcılarıysa Alex Buono, Amy Poehler (Paper Kite Productions), Leslye Headland, Lilly Burns (Jax Media), Tony Hernandez (Jax Media), Dave Becky (3 Arts), Kate Arend (Paper Kite Productions), Regina Corrado ve Allison Silverman.

"Russian Doll" (Netflix) 2. Sezon Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin