Rüya dizisi yakında Show TV ekranlarında!

Haziran ayında yayın hayatına girmeye hazırlanan Rüya dizisinden son haberler geldi!

Sibel Karagöl
02 Mayıs 2017 - 21:00
İptal - Onay

Haziran ayında yayın hayatına girmeye hazırlanan Rüya dizisinin yapımcılığını ‘Güzel Köylü’, Asla Vazgeçmem’, ‘Çilek Kokusu’ ve ‘No: 309’ gibi yaz sezonu başlayıp büyük beğeni toplayan dizilerin yapımcısı, Gold Film üstleniyor.

17-05/02/c.jpg

Dizinin senaryosunu Funda Alp kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Cemal Şan oturuyor. Set çalışmalarını bu ay başlanması beklenilen dizi yaz sezonu için son hazırlıklarını tamamlıyor.

Başrolde İki Ünlü İsim

Show TV ekranlarında yerini alacak dizinin başrollerinde‘Uçurum’, ‘Günahkar’ ve ‘Kara Sevda’da rol alan Hazal Filiz Küçükköse ile ‘Adı Mutluluk’ ve en son ‘Paramparça’da oynayan Ceyhun Mengiroğlu’nun üstleneceği duyuruldu. Henüz oyuncu kadrosunun sır gibi saklandığı projenin hem genç kitlelere hem de ailelere hitap edeceği kulağımıza gelen bilgiler arasında.

 17-05/02/kf5.jpg

Romantik dakikalara ev sahipliği yapacak dizi maddi sıkıntı yaşayan genç bir kız ile zengin bir iş adamının aşk öyküsünü ekranlara taşıyacak.

 17-05/02/fk9.jpg

Filiz Küçükköse Kimdir?

1.72 santim boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu Filiz Küçükköse, oyunculuk kariyerine Emir'in Yolu adlı diziyle başlamıştır. de rol aldıktan sonra başka dizilerde oynamıştır. Deniz Yıldızı, Günahkar  gibi bir çok dizide yer almış güzel oyuncu en son ekranlarda fırtına gibi esen Kara Sevda dizisinde Zeynep karakteriyle yıldızı parlamıştır. 26 yaşında olan Hazal Filiz Küçükköse kendisi gibi oyuncu olan Tuan Tunalı ile Beni Affet dizisinde tanışmış ve geçtiğimiz yıl şubat ayında evlenmiştir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin