Sadakatsiz Bu Hafta Yayınlanmayacak mı? Neden Yok?

Sadakatsiz 9 Mart Çarşamba günü yayınlanmayacak mı? Dizinin yeni bölümü bu hafta neden yok? Konu hakkında yapılan açıklama ve detaylar haberimizde.

Yeni sezonda daha geniş bir hikaye ile karşımıza çıkan Sadakatsiz dizisi için bu sezon çok fazla ara verildi. Elde olmayan nedenlerden dolayı dizinin sürekli tatile gittiğini gördük. Yine benzer bir durumun daha geçerli olacağı açıklandı. Zira Sadakatsiz bu hafta yayınlanmayacak.

Kanal D’nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşım sonrasında ortaya çıkan gerçek, dizinin yeni bölümünü biraz daha bekleyeceğimizi gösteriyor. Peki dizi bu hafta neden yayınlanmayacak? Bu kez sorun ne?

Sadakatsiz Neden Yok?

7 Mart tarihinde yapılan paylaşıma göre dizinin bu hafta yayınlanmamasının nedeni yine sağlık sebepleri. Daha önce de birçok kez oyuncuların korona olmasından dolayı dizinin çekimlerine ara verildiğini görmüştük.

Bu sezon korona salgını nedeniyle arka arkaya denk gelen tatil kararlarına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Dizinin yeni bölümünün önümüzdeki hafta yayınlanmasını bekliyoruz.

Tabii ki bu ara durumu dizinin reytinglerine etki edip etmeyeceğini şu an için kestirmek güç. Ama yorum yapmak istersek, zaten dizinin kemik bir izleyici kitlesi var. Bu nedenle veriler araların reyting üzerinde çok olumsuz etkisi olacağını düşünmüyoruz.

22-03/07/sadakatsiz.jpg

Peki 9 Mart Çarşamba günü Sadakatsiz yerine hangi yapım yayınlanacak? Yayın akışını kontrol ettiğimiz zaman 20:00’da Üç Kız Kardeş yapımının tekrar bölümünün yayınlanacağını görüyoruz. Hemen sonrasında ise Sadakatsiz tekrar bölümüyle ekranlara gelecek.

Dediğimiz gibi yeni bölümün bir hafta sonra yayınlanmasını bekliyoruz. Bu süre içerisinde ek bir erteleme kararı gelir mi bunu bekleyip görmek gerekecek. Şimdilik ek bir açıklama yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin