resim yok
03 Ocak 2013 - 00:00

 

Mayalanmış dizi kadrosu
 
Beklediğimiz üzere dün akşam Muhteşem Yüzyıl’ın sonlarına doğru Kanuni’nin kız kardeşi olarak saraya gelen Deniz Çakır‘ı izledik. “Bu dizide oynamayan bir ben kaldım” esprileri yapılsa da, onları bir tarafa bırakıp Şah Sultan‘ı inceleyelim. Tabi kadro habire kabarıyor, orası ayrı…
 
Ferhunde mode: ON
 
Ne kadar güleryüzlü, ne kadar nazik davranışlar.. Ama böyle olursa Hürrem’in hakkından gelemez, onunla başedecek biri lazımdı… derken son anda Şah Sultan’ın ifadesi değişti ve Hatice Sultan’a ani bir dönüşü ile derin bir “Oh!” çektik.
 
Nihayetinde güleryüzlü Şah Sultan “Ferhunde mode: ON” yaparak izleyiciye merak etmemesi gerektiği mesajını verdi. Hatice Sultan’a da atarlandı bir güzel, “Bu Hürrem denilen yılan sizin yüzünüzden büyüdü bu kadar!” dedi.
 
Amma velakin “bir de sen dene bakalım” diyoruz Şah Sultan’a ve önümüzdeki bölümlere bakıyoruz. Zaten tanıyıp bildiğimiz Ferhunde Hürrem’in karşısında yer almak için geri döndü diye öyle çok sevinen var ki, sanki Şah Sultan “Bir şeyi beceremiyorsunuz, çekilin şimdi ve beni izleyin!” demiş gibi oldu…
 
Daha çok bekleriz
 
Yine de İbrahim Paşa öldürüldüğünde görevi o devam ettirecek gibi görünüyor. Ayrıca Hürrem’e bir şey olmasını beklemeyin sevgili izleyiciler, sadece bize eğlence çıksın, dizi sürüklesin götürsün diye ona düşman karakterler gelip gidiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin