Şahane Hayatım 16. Bölümde Mesut, Şebnem'i yalnız bırakmadı! Şebnem intikamı için planını yaptı!

Ay Yapım imzalı, FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım 16. bölümüyle ekrana geldi. Peki Şahane Hayatım 16. bölümde neler oldu? Şahane Hayatım 17. bölümde neler olacak? Şahane Hayatım 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Şahane Hayatım izle! Şahane Hayatım 17. bölüm izle! Şahane Hayatım reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
22 Şubat 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı FOX’un sevilen dizisi Şahane Hayatım 16. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ŞAHANE HAYATIM 16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şebnem’in hastaneye yatırılışı gündeme bomba gibi düşer. Kamuoyu bu haberle çalkalanırken Mesut, Şebnem’i bu durumdan kurtarmak için harekete geçer.

Onur ve Aysel arasındaki gerilim Aysel’in Demir’i eve getirmesiyle artar. Beklenmeyen bir misafirin gelişi Melisa için işleri zorlaştırır. İntikam planını devreye sokan Şebnem ise hastaneye kapatılmasının bedelini ödetmeye kararlıdır.

Niyazi cinayetini öğrenen Onur ise Şebnem’i köşeye sıkıştırmaya başlamıştır. Bütün bu olanlardan sonra Şebnem, büyük bir yol ayrımının eşiğine gelmiştir.

Şahane Hayatım 17. Bölümüyle 28 Şubat Çarşamba saat 20.00’de NOW’da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin