Şahane Hayatım 2. Bölümüyle reytinglerde zirveyi zorladı! Mesut, Niyazi'yi bulabilecek mi?

Ay Yapım imzalı, FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım 2. bölümüyle ekrana geldi. Peki Şahane Hayatım 2. bölümde neler oldu? Şahane Hayatım 3. bölümde neler olacak? Şahane Hayatım 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Şahane Hayatım izle! Şahane Hayatım 1. bölüm izle! Şahane Hayatım reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
09 Kasım 2023 - 09:50
Kültür Sanat

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım 2. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ŞAHANE HAYATIM 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıllar sonra karşısına çıkan Niyazi yüzünden, Şebnem’in bütün hayat düzeni alt üst. Sıkı durmaya, toplamaya çalışıyor ama her şey dağılmak üzere! Bacağına aldığı bıçak yarası gün geçtikçe kötüleşiyor. Onur’un davranışları gittikçe tuhaflaşıyor. Binbir fedakarlıkla kurduğu şahane hayatı başına yıkıldı yıkılacak. Ama Şebnem pes etmemeye kararlı! Peki bu cendereden nasıl kurtulacak?

23-11/07/ahane-hayatim_2-7-1699341820.jpg

Başındaki dertler yetmiyormuş gibi yaklaşan dernek seçimleri için lobi faaliyeti yapmak zorunda olan Şebnem, cemiyet hayatının kraliçesi olma şansını elinden kaçırmak istemiyor. Etki alanı giderek arttıkça Aysel’in sınırlarını zorlamaya, onu kendine daha çok düşman etmeye başlıyor. Acaba Aysel yıllardır tahammül ettiği Şebnem’in artık ipini çekmeye mi hazırlanıyor?

23-11/07/ahane-hayatim_2-6-1699341843.JPG

Küçük bir ayrıntıdan Şebnem’in peşinde düşen Mesut’un şüphesi, Şebnem’le görüştükten sonra kocaman oldu. Bunun arkasını bırakmamaya kararlı. Niyazi’yle Şebnem arasında mutlaka bir bağlantı var ama ne? En iyisi Şebnem’in geçmişine, İzmir’e kadar gidip bakmak. Eyvah! Şebnem bu kadar kısa sürede yakalanacak mı gerçekten?

23-11/07/ahane-hayatim_2-2-1699341850.jpeg

Şahane Hayatım 3. Bölümüyle 15 Kasım Çarşamba saat 20.00’de Fox’ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin