Şahane Hayatım’ın kadrosuna genç oyuncu Ece Yüksel konuk oluyor!

FOX ekranlarına kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ın kadrosuna genç oyuncu Ece Yüksel konuk oluyor. Peki Şahane Hayatım 12. bölümde neler oldu? Şahane Hayatım 13. bölümde neler olacak? Şahane Hayatım 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Ece Yüksel kimdir?

Volkan Usta
29 Ocak 2024 - 14:14
Kültür Sanat

Entrika ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri her bölüm FOX ekranlarına kilitleyen Ay Yapım imzalıŞahane Hayatım’ın kadrosuna bu hafta yeni bir isim konuk oluyor. 13. bölümde diziye ‘Deniz’ karakteriyle başarılı, genç oyuncu Ece Yüksel konuk oluyor.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan diziye avukat Deniz olarak konuk olan başarılı oyuncu Ece Yüksel’in hikayenin seyrine nasıl bir yön vereceği ise şimdiden merak uyandırıyor.

ECE YÜKSEL KİMDİR?

Ece Yüksel, İstanbul doğumlu oyuncu. 7 yaşındayken tiyatroya olan ilgisi sebebiyle kursa gitmeye başlayan Yüksel, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Oyunculuğa 2008 yılında "Bıçak Sırtı" dizisiyle başlamıştır. 2019 yılında Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü dahil pek çok ödül kazanmıştır. "Av Mevsimi", "Çekmeceler", "Kız Kardeşler", "Yargı" gibi yapımlarda yer almıştır.

Şahane Hayatım her çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin