Sakla Beni 22. Bölümde Kadir, Naz'a iş ayarladı! Afife, İncila'yı İtalya'ya yollama kararı aldı!

Star'ın çok beklenen dizilerinden Sakla Beni 22. bölümüyle ekrana geldi. Peki Sakla Beni 22. bölümde neler oldu? Sakla Beni 23. bölümde neler olacak? Sakla Beni 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sakla Beni dizisi nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisinde kimler rol alıyor? Sakla Beni dizisinin konusu ne? Sakla Beni dizisi uyarlama mı? Sakla Beni reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
29 Mart 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Star’ın sevilen dizisi, OGM Pictures yapımı Sakla Beni 22. bölümüyle ekran geldi. Peki Sakla Beni 23. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

SAKLA BENİ 22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Naz'ın boşandıklarını söylemesi Filiz'i sarsarken onun bu haberi kendi başına duyurması Mete'yi öfkelendirir. Ailelerin gündemine bomba gibi düşen bu gelişmeyle tüm tepkilerin odağı haline gelen Mete ve Naz, onlara sağlanan maddi imkânlardan feragat etmeye mecbur kalırlar.

Mete ve İncila, geleceğe dair onları heyecanlandıracak adımlar atmanın hazırlığındadır. Kendi ayakları üzerinde durmaya karar veren Naz, gerçek hayatın düşündüğü kadar kolay olmadığı gerçeğiyle yüzleşirken ona yardımcı olmak isteyen Kadir, kendince bir yol bulur. Kadir ve Naz arasındaki yakınlık git gide daha da güçlenirken bu durum herkesin dikkatini çekmeye başlar.

Mete ile İncila arasında bir şeyler olduğunu öğrenen Kont Ziya ise durumla ilgilenmeye karar verir. Birbirlerine kavuşacakları günler için çabalayan Mete ve İncila, onlar için çok daha başka planlar yapıldığından habersizdir.

Sakla Beni yeni bölümüyle Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin