Sakla Beni 25. Bölümde Naz ve Kadir tüm aileye evlilik haberini verdi! İncila, Mete'ye hamile olduğunu açıkladı!

Star'ın çok beklenen dizilerinden Sakla Beni 25. bölümüyle ekrana geldi. Peki Sakla Beni 25. bölümde neler oldu? Sakla Beni 26. bölümde neler olacak? Sakla Beni 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sakla Beni dizisi nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisinde kimler rol alıyor? Sakla Beni dizisinin konusu ne? Sakla Beni dizisi uyarlama mı? Sakla Beni reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
26 Nisan 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Star’ın sevilen dizisi, OGM Pictures yapımı Sakla Beni 25. bölümüyle ekran geldi. Peki Sakla Beni 26. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

SAKLA BENİ 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Atıf'ın önüne geçerek kurşunun hedefi olan Ziya, ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelirken, vurulma haberi tüm aileye bomba gibi düşer. Kaygı dolu bekleyiş sürerken Filiz, Ziya için bir fedakarlıkta bulunur. 

Naz ve Kadir, birbirlerine duydukları sevgiyi aile büyükleriyle paylaşmaya karar vererek, ilişkilerinde büyük bir adım atarlar. Çocuklarının ilişkisine sıcak bakmayan Filiz ve Yüksel, birbirlerinden hiç hazzetmeseler de aynı amaç için iş birliği yapmaya karar verirler. 

Dedesine kurşun sıkanlardan intikam almayı aklına koyan Mete, Kadir'in de yardımıyla Akın'a bir intikam mesajı gönderir. Kadir ve Naz aldıkları önemli kararı büyük bir heyecanla herkesin huzurunda açıklarken, onları hiç ummadıkları bir sürpriz bekliyordur.

Sakla Beni yeni bölümüyle Perşembe Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin