Salı Gününe Çok İddialı Diziler Geliyor! Hangi Dizileri Göreceğiz?

Salı günleri yayınlanan dizilere yenileri ekleniyor. Hem Show TV hem de Kanal D iddialı yapımlarla Salı gününde yarışa katılacak. Peki hangi dizileri göreceğiz?

Dizi dünyasında bir süredir final haberleri gündeme gelir oldu. Yeni başlayan dizilerde bile çok kısa süre içerisinde final yapan yapımlar oldu ama bazı yapımlar da izleyicileri kendisine çekmeyi başardı. Hala dizi dünyasında çok sıkı bir rekabet olduğu bir gerçek. Çok kısa süre içerisinde 3 yeni dizinin daha başladığını da göreceğiz. Yani rekabet biraz daha artış gösterecek. En rekabetli günlerden biri ise Salı günü olacak. Salı günü yayınlanan dizileri değerlendirdiğimizde yeni bir yarış başlayacak diyebiliyoruz.

Şu an yayın olan diziler bir yana, iki önemli ve iddialı dizinin de Salı gününü seçtiğini gördük. Peki bu diziler hangileri?

Salı Günü Yayınlanacak Yeni Diziler Hangileri?

Bir kere ilk sırada yer alan dizi kesinlikle Baba dizisi olacak. Haluk Bilginer’in başrolde yer alacağı dizi, çok başarılı bir oyuncu kadrosu ile geliyor. Show TV’de yayınlanacak olan dizi, “Bir Anadolu Hikayesi” mottosuyla geliyor. Saruhanlı ailesinin hikayesini ve aile ilişkilerini izleyeceğimiz yapım, 15 Şubat Salı günü ilk bölümüyle ekranlarda olacak.

Yine Salı gününü seçen bir diğer dizi ise Üç Kız Kardeş olacak. Bu kez Kanal D ekranlarında karşımıza çıkacak dizide de üç kız kardeşin, anne ve babalarının hikayelerini izleyeceğiz. Bir anda hayatları değişecek olan kız kardeşler, hayat mücadelesi içerisine girecek.

Yine çok iddialı bir oyuncu kadrosu ve iddialı bir konuya sahip olacak Üç Kız Kardeş dizisi de Salı günleri yayınlanacak. Dizi 22 Şubat tarihinde ekranlara gelmeye başlayacak.

Bu iki diziyle beraber mevcut Salı dizilerinin reyting durumu nasıl değişecek göreceğiz. Şu an günün en iddialı dizileri Masumlar Apartmanı ve Evlilik Hakkında Her Şey yapımları. Yeni dizilerden sonra bu diziler için de ilgi nasıl değişecek zamanla göreceğiz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin