Sandık Kokusu 11. Bölüm 2. Tanıtımı yayında! Karsu, Reha’ya Atilla’nın sevgilisi olduğunu söylüyor!

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nun 11. bölümünden 2. tanıtım yayınlandı. Sandık Kokusu 10. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
19 Şubat 2024 - 23:45
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun yeni bölümünden 3. tanıtım yayınlandı. Karsu’nun Adnan’la karşı karşıya geldiği tanıtımda Irmak aniden fenalaşıyor ve hastanede hamile olduğu öğreniliyor. Reha ve Karsu arasında büyük bir tartışma yaşanırken, Reha’nın sert sözleri dikkat çekiyor. Karsu’nun Reha’ya Atilla’nın sevgilisi olduğunu söylemesi ve onu dudaklarından öpmesi ise tanıtıma damgasını vuruyor. Bu anlara şahit olan Reha’nın ne yapacağı merakla bekleniyor.

SANDIK KOKUSU’NUN 11. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Atilla, yıllar önce babasının verdiği görevi gerçekleştiremeyip kardeşine herkesten gizli bir hayat sunar. Ama kardeşi Mert yıllar sonra karşısına çıkar. Irmak ve Adnan cephesinde boşanma rüzgârları eserken, Adnan çareyi Filiz’e gitmekte bulur. Yıllar sonra Adnan’ı karşısında gören Filiz’in tepkisi ne olacaktır? Ozan’ın yokluğu Karsu ve Deniz’i endişelendirmeye devam eder. Atilla’nın aklına geçici bir çözüm gelir. Bu sırada Irmak hastalanır ve durumun ciddiyeti anlaşılınca hastaneye giderler. Aldıkları haber hepsini şaşırtır. Reha ise hala Karsu’yla uğraşmaktadır. Atilla’nın evinden dönen Karsu’ya hesap sorar. Karsu, yüksek sesli bir tartışmanın ortasında, herkesin şahitliğinde büyük bir bomba patlatır. Peki bu bomba ne olacaktır?

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin