Sandık Kokusu 18. Bölüm 2.Tanıtımı yayında! Atilla, sahte evliliğini bitirmek için harekete geçiyor!

Sandık Kokusu 18. Bölüm 2. Tanıtımı yayınlandı. Sandık Kokusu 17. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
16 Nisan 2024 - 10:55
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu’nun yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Hasan ve Filiz’in buluştuklarında kendilerini bir yürüyüşün içinde bulduğu dikkat çeken tanıtımda Hasan’ın Mert’in kapısına gitmesi merak uyandırıyor. Atilla, Lale’yle olan sahte evliliğini bitirmek için harekete geçerken, Hasan’ın karanlık işleri bırakma kararı alması izleyicileri şaşırtıyor. Tanıtımın en çarpıcı kısmı ise Hasan’ın, Karsu’nun çalıştığı kitapçıya komşu olarak bir kebapçı açması oluyor. Bu gelişme yeni bölümde olacaklara dair heyecanı artırıyor.

SANDIK KOKUSU’NUN 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Atilla, Lale’ye boşanma işlemlerine başlayacağını söyler. Lale pek istekli olmasa da kabul etmiş gibi görünür. Bakalım sonrasında neler yapacaktır? Hasan, Atilla’nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert ile konuşmaya gider.

Yıllar sonra babasını karşısında gören Mert çok şaşırır. Ancak korkmak yerine yılların hesabını sorar. Irmak, Adnan uyur uyumaz bilgisayarını kurcalamaya başlar. İstediğini almıştır ancak bulduklarıyla ne yapacağına karar veremez. Mafya işlerinden tamamen elini çeken Atilla, kitapçının yanında kafe açar. Bu duruma sinir olan Karsu ile aralarında tatlı çekişmeler başlar. O sırada bir dükkanın daha açılışı için hazırlık yapılıyordur. Acaba yeni komşu kim olacaktır?

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin