Savaşçı'nın Temo'su Burak Sarımola Nöbet dizisinin kadrosunda!

Show tv'nin sevilen dizisi Nöbet'in kadrosuna Burak Sarımola katıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
08 Mart 2019 - 11:17
Yeni Bölüm

Başrollerinde Yurdaer Okur, Cahit Kayaoğlu, Saygın Soysal gibi isimlerin yer aldığı Nöbet dizisinin ilk bölümü geçtiğimiz hafta izleyici karşısına çıktı. Genel yönetmenliğini ismi Kurtlar Vadisi ile özdeşleşen Necati Şaşmaz’ın üstlendiği dizi için Antalya Elmalı'da dev bir plato kuruldu. 

Pana Film imzası taşıyan ve Show tv ekranlarında yayınlanan Nöbet dizisi, seyirciden olumlu dönüşler alırken, Nöbet dizisi 2. bölümde yeni bir oyuncu daha karşımıza çıkacak. 

19-03/08/burak-sarimola.png

Oyuncu Burak Sarımola, Show tv ekranlarının yeni dizisi Nöbet'in kadrosuna katıldı. Daha önce Savaşçı dizisinde Temo karakterine hayat veren Burak Sarımola Nöbet dizisinde 'Üstcavuş Vedat Leblebici' olarak karşımıza çıkacak. 

Burak Sarımola Nöbet'te!

19-03/08/sarimola-burak.jpg

Nöbet'te, 'Üstcavuş Vedat Leblebici' karakterini canlandıran 40 yaşındaki oyuncu Burak Sarımola, Dullar Pansiyonu ile başlayan ekran macerası boyunca: Çaylar Şirketten, Biz Bize Benzer, Feride, Böyle mi olacaktı?, Affet Bizi Hocam, Dadı, Tatlı Hayat, Gülbeyaz, Ağa Kızı, Fırtına, Hepsi 1, Babam Olacak, Nefes, Muhteşem Yüzyıl gibi onlarva başarılı yapımda da rol almıştı. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin