SEAL Team 3. sezon ne zaman başlayacak?

CBS'in askeri draması SEAL Team'in 3. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Dünyanın en seçkin özel operasyon birliğinin maceralarını anlatan ve başrolünde ünlü aktör David Boreanaz'ın yer aldığı CBS'in askeri draması "SEAL Team"in ekranlara geri dönüş tarihi belli oldu.

SEAL TEAM 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR? İŞTE TARİH!

Dizi, 02 Ekim 2019 Çarşamba günü 3. sezonuyla izleyici karşısına tekrar çıkacak.

Senaryosunu Ben Cavell'ın kaleme aldığı SEAL Team'ın hikayesi; ABD Donanması'nın özel kuvvetleri Navy SEALs'ın çok tehlikeli ve yüksek önem düzeyine sahip görevlerde bulunan seçkin bir birimine, bu birimin üyelerinin mesleki ve kişisel yaşamlarına odaklanıyor.

19-06/30/seal-team-dizi.jpg

David Boreanaz, Max Thieriot, Neil Brown Jr., A.J. Buckley, Toni Trucks ve Jessica Paré'in oyuncu kadrosunda bulunduğu dizide Benjamin Cavell, Ed Redlich, Christopher Chulack, Sarah Timberman ve Carl Beverly yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

SEAL TEAM REYTİNGLERİ

Dizi, ikinci sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.77 reyting oranı ve 5.11 milyon izleyici ortalamasını elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin