Senden Önce 3. Bölümde Ömer'in de oyunun bir parçası olduğu ortaya çıktı! Hakan gerçekleri öğrendi mi?

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce 3. bölümüyle ekrana geldi. Peki Senden Önce 3. bölümde neler yaşandı? Senden Önce 4. bölümde neler olacak? Senden Önce 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Senden Önce dizisinde kimler rol alıyor? Senden Önce dizisinin konusu ne? Senden Önce dizisi nerede çekiliyor? Senden Önce dizisi reytinglerde kaçıncı oldu? Alp Navruz kimdir? Sinem Ünsal kimdir? Nilperi Şahinkaya kimdir?

Volkan Usta
28 Şubat 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce 3. bölümüyle yine izleyicilerini ekran başına kilitledi. İşte detaylar!

SENDEN ÖNCE 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve, Kaan’ın uzun süredir dilinden düşürmediği gizemli emlakçısının Sahra olduğunu görmüştür. Hakan’ın da Sahra’yı gördüğünden emin olduğunda, ona bu kadını hatırlayıp hatırlamadığını sorar. Sahra’yla Hakan arasında yaşanan küçük kaçamak canını iyice yakmaya başlamıştır artık kadının. Sahra’yla kurdukları plan dahilinde hareket eden Merve, bu defa o plan yüzünden derin bir acı çekmektedir.

Geçmişte birlikte erkekleri dolandıran iki arkadaş, bu kez duyguları arasında sıkışıp kalmıştır. Sahra, Merve'ye planlarına sadık kalmadığı için kızarken, kendi intikam planını gerçekleştirmek için yaklaştığı Kaan'a mı gönlünü kaptıracak mı?

İki kadının ihtiras savaşından barış kararı çıkar. Ancak Merve yine de temkinlidir Sahra’ya karşı. Eğer duygularında gerçekten samimiyse ona destek olacaktır. Merve, Sahra ile Kaan’ı yemeğe davet ederek aralarındaki soğuk savaşa son vermek ister. Ancak Hakan’ın da davet edildiği yemekte beklenmedik bir misafir tüm dengeleri alt üst eder.

Senden Önce, yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin