resim yok
29 Mart 2011 - 00:00

 

Lale Devri dizisiyle gündemden düşmeyen ikili, dün gece Yeşilçam Ödül Töreni’ndeydi.Ssempatik ikiliden Serenay Sarıkaya geceyle ilgili, “Çok güzel dönemlermiş. Biz hala büyük bir zevkle izliyoruz. Çok önemli bir dönem o dönem. Şimdi de sinemanın bu noktaya gelmesi mutluluk verici.”derken,  sevgilisi Sayışman ise, “Yeşilçam’ı devam ettiren filmler çekiyoruz.Yaşatmaya devam ediyoruz. Bizde bu dönem içerisinde o dönemden kalanları layıkıyla yaşamaya çalışıyoruz.”dedi.

 

BENİ TARIK AKAN’A BENZETİYORLAR

Setarkasi.com’un haberine göre, Tolgahan Sayışman ayrıca “Benim için hepsi ayrı ayrı bir değer. Beni Tarık Akan’a benzetiyorlar. Aynı tarzda filmler çektiğimiz için söyleniyor. Bu bana mutluluk verir; büyük bir onur. Ama tabi hepsi ayrı değerlerdi. Yeni dönem sinemanın içerisinde de biz olduğumuz için şanslıyız. İnşallah o bayrağı layıkıyla, en iyi şekilde taşırız.”dedi.

 

TOLGAHAN’I KISKANIYOR MU?

Serenay Sarıkaya da sevgilinizi kıskanıyor musunuz sorusunu, “İkimiz de işimizi yapıyoruz.  İşimizi olabildiğince en doğru şekilde yapmaya odaklanıyoruz. O nedenle, o anlamda çok fazla bir kıskançlık yaşanmıyor aramızda.”diyerek yanıtlarken Tolgahan Sayışman da kıskançlık konusunda Serenay’a katıldığını belirtti.

 

S. Sarıkaya fotografları için tıklayınız

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin