resim yok
13 Mayıs 2013 - 00:00

Serenay Sarıkaya, önceki akşam Karaköy Bej’deydi.

Arkadaşlarıyla buluşan oyuncu, mekânda yaklaşık üç saat kaldı.

 

Yeni projesini onayladı


Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Sarıkaya, yeni sezonda Çağatay Ulusoy’la birlikte “Aşk Hikâyesi” adlı dizide rol alacağını söyledi.

“Çok heyecanlıyım” diyen ve sezona iddialı bir başlangıç yapmak istediğini belirten Sarıkaya:

 “Aslında beklemekten yoruldum ama güzel bir iş için beklemek de güzel, sabrettiğime değecek” diye konuştu.

 

Yazın çalışacak

Oyuncu, Eylül ayında başlayacak dizi çekimleri nedeniyle yaz aylarını çalışarak geçireceğini söyledi.  

Son olarak yine Ay Yapım dizisi olan 20 Dakika'nın yönetmenliğini yürüten ve bu yıl Antalya Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yönetmen dalında aday olan Ali Bilgin, Aşk Hikayesi'nin yönetmeni olacak.

Ali Bilgin, 20 Dakika'nın finalinden hemen sonra yeni dizi için hazırlıklara başlayacak.

Bilindiği üzere gündemdeki bu yeni projenin adı daha önce ünlü senarist Ece Yörenç tarafından Aşk Hikayesi olarak açıklanmıştı.

Kuzey Güney'in senaristi

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Kuzey Güney'in de senaristliğini yapan Ece Yörenç, Çağatay ve Serenay'ın başrolünde oynayacağı dizinin adının şimdilik Aşk Hikayesi olacağını yapılan toplantı sonrasında söylemişti.
[reklam]
Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın fanlarının açtığı Aşk Hikayesi sayfalarında yaşanan yoğun ilgi haber bile olmuştu.

Sarıkaya'nın kariyeri

2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması (Miss Turkey 2010) ikincisi unvanlı tescilli güzel ve profesyonel model. Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. Plato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiştir ve yarışmada dördüncü olmuştur ve Jüri Özel Ödülü'nü almıştır.

2008 yılında henüz 16 yaşındayken Plajda adlı sinema filminde tesadüf eseri rol almıştır. Daha sonra aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Ama iki dizisi de yayından kaldırılmıştır.

İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Miss Turkey de 2. olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Esas büyük çıkışını Lale Devri dizisinde Yeşim karakteriyle gerçekleştirmiştir.
 

 

ALDIĞI ÜCRET İLE POPÜLER OYUNCULARI GERİDE BIRAKAN İSİM KİM? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin