Serkan Çayoğlu'ndan "Fatih" dizisiyle ilgili açıklama geldi!

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Fatih dizisiyle ekranlara dönecek olan Serkan Çayoğlu'ndan açıklama geldi. Çayoğlu dizideki rolü hakkında ne söyledi? Fatih ne zaman başlayacak? Fatih kimler oynayacak? Fatih dizisi ne anlatıyor? Serkan Çayoğlu kimdir?

Berfin Sengil
26 Aralık 2023 - 12:21
Kültür Sanat

En son "Kader Bağları" dizisinde yer alan başarılı oyuncu Serkan Çayoğlu, bir davet çıkışında objektiflere yansıdı. Önümüzdeki ay "Fatih" dizisinde Fatih Sultan Mehmet’e hayat vereceği açıklanan Serkan Çayoğlu rolü hakkında ilk kez açıklama yaptı.

Çayoğlu yaptığı açıklamada, "Dizi için çalışmalar devam ediyor. Bir aydır günde sekiz saat at ve aksiyon eğitimi yapıyoruz" diye konuştu.

Büyük Bir Sorumluluk

Başarılı oyuncu fiziksel olduğu kadar psikolojik olarak da role hazırlanmaya çalıştığını belirtirken, "Tarihe büyük ilgim var ve daha önce de okuyup araştırdığım bir dönem ama Fatih Sultan Mehmet’i canlandırmak büyük bir sorumluluk" dedi.

Serkan Çayoğlu, daha önce de TRT 1'de yayınlanan "Bir Zamanlar Kıbrıs" dizisinde Ankaralı karakterini canlandırmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin