Servet final mi yapacak? Reyting başarısı düşük olan dizi bitiyor mu?

Servet geçtiğimiz haftalarda Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlamıştı. Reytinglerde istenilen sonucu alamayan dizi bitiyor mu? Dizinin ayrıntılı reyting tablosu ve güncel gelişmeleri haberimizde yer almaktadır...

Nurşah
25 Nisan 2018 - 12:24
Yeni Bölüm

Ortaks Yapım'ın Show Tv için hazırladığı başrollerinde Bahar Şahin, Yusuf Çim, Ali Sürmeli ve Arsen Gürzap'ı izlediğimiz Servet dizisi reytinglerde büyük bir beklenti kaybı yaşadı! Dizinin erken final yapacağına ilişkin çeşitli kaynaklardan haberler kulağımıza ulaştı. Servet bitiyor mu?

18-04/25/servet-final.jpg

Servet erken final mi yapacak?

İlk bölümü ile 12 Nisan Salı akşamı izleyicilerle buluşan Servet dizisi bu akşam 3. bölümü ile ekranlara gelecek. Yayınlanan ilk iki bölümü ile birlikte reytinglerde istenilen başarıyı sergileyemeyen dizinin erken final yapacağına ilişkin söylentiler bulunuyor. Çeşitli kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Servet dizisinin 4. bölümde final yapması planlanıyor...

Servet final ne zaman?

Show Tv'nin yeni dizisi Servet'in gelecek hafta yayınlanacak olan 4. bölümü ile finale gideceği kanalın sitesinde de belirtildi. Dizinin sayfasında bulunan "Final / Perşembe / 20.00" bilgi kutucuğu gözlerimizden kaçmadı! Servet 3 Mayıs 2018 Perşembe günü yayınlanacak olan bölümle ekranlara veda edecek!

Servet dizisi reyting incelemesi

Dizi yayınlanan ilk bölümü ile total grubunda 25. olurken AB grubu 15. programı olmuştu. Geçtiğimiz hafta yani 19 Nisan 2018 tarihinde yayınlanan 2. bölümü ile de düşüşe geçerek totalde 28. program oldu! Ayrıntılı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Servet 3. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin