resim yok
18 Ocak 2011 - 00:00

Adnan Hoca’nın televizyon programında 3.000 lira karşılığı konuk katılımcı olan Arzu Yanardağ, Şafak Sezer’in yönettiği Kolpaçino Bomba filminde rol almaya hazırlanıyor.

Kocası Serhat Türkkan'la boşanma davası sürerken bu arada reklamcı bir gençle bir ilişkiye adım attığını açıklayan Arzu Yanardağ’ın film yüzünden yeni sevgili ile kavga ettiği öğrenildi.
 

Bu paraya oynamak zorundayım

İddiaya göre Arzu Yanardağ, Şafak Sezer’in Suat Özkan ve Kaan Ertem ile beraber kaleme aldığı komedi filminde 5.000 liraya oynamayı kabul etti. Sözleşme imzalayan Arzu Yanardağ, durumu Cihangir’de oturan yeni sevgilisi ile paylaştı.

Arzu Yanardağ’ın elindeki senaryoyu okuyan sevgilisiyse bolca sevişme sahnesi olduğunu görünce çok sinirlenerek “Bu sahnelerde oynayamazsın, buna izin veremem” dedi. Ancak Arzu Yanardağ maddi olarak çok zor bir dönem geçirdiğini belirterek “Bu filmde, bu paraya oynamak zorundayım” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin