Show TV, iki dizisinin de fişini çekti! İzleyicileri şokta...

Show TV, iki popüler dizisini de bu sezon final yapma kararı aldı... Peki hangi dizi final yapıyor? Güzel Günler final mi yapıyor? Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor? Ne zaman final yapıyor? Kaçıncı bölümde final yapıyor?

Yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan Show Tv, yaz öncesi büyük bir arınma kararı aldı! Peki Show Tv, hangi dizilerini final yapacak? Gelsin Hayat Bildiği Gibi final mi yapıyor? Güzel Günler final mi yapıyor? İşte detaylar...

23-04/17/gelsin-hayat-35-4.jpg

Show Tv, Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın buluştuğu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 25 Mayıs günü 41. bölümle son kez ekrana geleceğini duyurdu. 

23-04/17/wrety.jpg

Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin ardından 2. final kararını da açıklayan kanal; Binnur Kaya, Leylan Tanlar, Ecem Erkek gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı Güzel Günler dizisinin de final yapacağını duyurdu. TMC film imzalı dizinin 26. bölümde ekran serüvenine veda etmesi planlanıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin