Show TV’nin iddialı dizisi Arak’ın sır perdesi Kara’nın hikâyesine açılıyor!

İlker Kaleli ve Öykü Karayel’i buluşturan ARAK, intikam yolculuğuna KARA ile devam ediyor. Kara dizisinin konusu ne? Kara dizisi uyarlama mı? Kara dizisinde kimler rol alacak? Kara dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Kara dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Kara 1. bölümde neler oldu? Kara 2. bölümde neler olacak? Kara 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İlker Kaleli kimdir? Öykü Karayel kimdir?

Volkan Usta
27 Aralık 2023 - 23:02
Kültür Sanat

Show TV’nin iddialı dizisi ARAK’ın sır perdesi KARA’nın hikâyesine açılıyor. Yapımcılığını Most Production’ın üstlendiği, başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel’i buluşturan ARAK, intikam yolculuğuna KARA ile devam ediyor.

İlk bölümüyle sıra dışı hikâyenin ipuçlarını veren ARAK, şimdi de izleyiciye KARA ile hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını göstermeye hazırlanıyor.

ARAK’ın sır perdesi, KARA’nın hikâyesine açılırken, geçmişin gölgesinde çarpıcı bir intikam yolculuğunu izlemeye hazır olun! Kara geçmişe ait sırları çözdükçe Zeynep’e daha çok yakınlaşacak. İntikam için çıktığı bu yolculukta kendini büyük bir aşkın içinde bulacak. Peki kazanan aşk mı olacak intikam mı?

KARA’ 11 Ocak Perşembe saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin