Show TV'nin yeni günlük dizisi “Yeşil Vadi’nin Kızı”nın yayın günü belli oldu!

Show TV’nin yapımını Yeşil Yapım’ın üstlendiği yeni günlük dizisi “Yeşil Vadi’nin Kızı” Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün izleyiciyle buluşacak. Peki Yeşil Vadi’nin Kızı ne zaman yayınlanacak? Yeşil Vadi’nin Kızı yönetmeni kim? Yeşil Vadi’nin Kızı çekimleri nerede yapılıyor? Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinin konusu ne? Yeşil Vadi’nin Kızı dizisi uyarlama mı? Yeşil Vadi’nin Kızı "Anne with an 'E'" dizisinden mi uyarlama?

Volkan Usta
28 Haziran 2023 - 08:59
Kültür Sanat

Hayalperest ve güçlü bir kız çocuğu olan Melissa’nın hayatını konu alan Yeşil Vadi’nin Kızı, yayın tarihini yeni bir tanıtım ile duyurdu. Yayınlanan tanıtım duygu yüklü bir hikayenin ilk ipuçlarını veriyor.

23-06/28/yesil-vadinin-kizi-4.jpg

Show TV ekranlarında Pazartesi’den itibaren hafta iç her gün yayınlanacak olan Yeşil Vadi’nin Kızı, Melissa Çelik isimli, daha bebekken anne babasız kalıp yetiştirme yurtlarına düşmüş bir kız çocuğunun hayat serüvenini konu alıyor. Yayınlanan yeni tanıtımda; Yeşil Vadi’de kalmak isteyen Melissa’nın güçlü, cıvıl cıvıl, umutlu, mücadeleci bir kız çocuğu olduğu görülüyor. Her bir karakterin hikayesi merak uyandırırken, duygu yüklü ve macera dolu bir hikaye izleyiciyi bekliyor.

23-06/28/yesil-vadinin-kizi-6.jpg

Yeşil Vadi’nin Kızı dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu otururken, senaryosunu Özge Aras ve Serhat Yiğit kaleme alıyor. Genç kuşağın başarılı ismi Beren Gökyıldız’a Sezin Bozacı, Onur Dikmen, Özgür Özberk, Ece Gürer, Hande Sarısoy gibi başarılı oyuncular eşlik ediyor.

23-06/28/yesil-vadinin-kizi-4-1687931650.jpg

Yeşil Vadi’nin Kızı’nın 1.bölüm özeti ise şöyle;

Yetimhanede büyüyen Melissa’nın en büyük hayali bir aileye sahip olmaktır. Ancak evlat edinildiği evlerde bu hayali gerçek olmamıştır. Sokağa atıldığı bir gün, Metin ona sahip çıkarak kızı eve götürür. Ancak ablası Mahinur, çocuğun onlarla kalmasını asla kabul etmez. Metinlerin çiftliği Yeşil Vadi’ye hayranlık duyan Melissa, büyük umutlara kapıldığı için hayal kırıklığına uğrayacaktır.

23-06/28/yesil-vadinin-kizi-3.jpg

Yeşil Vadi’nin Kızı Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 16.15’te Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin