Sıfırıncı Gün dizisinden ilk kareler yayınlandı!

TV8'in yakında başlayacak olan, başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Sıfırıncı Gün dizisinden yeni fotoğraflar yayınlandı! Sıfırıncı Gün dizisi konusu nedir? Sıfırıncı Gün dizisi oyuncuları kimlerdir? Sıfırıncı Gün dizisi ne zaman başlayacak? Sıfırıncı Gün dizisi nerede çekiliyor? Sıfırıncı Gün dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği TV8'in yeni dizisi olan Sıfırıncı Gün'ün çekimleri Makedonya'da başladı. Engin Öztük, Aybüke Pusat, Yiğit ÖzşenerBerk Cankat, Damla ColbayTurgay Tanülkü, Sarp Akkaya'yı buluşturan aksiyon polisiye türündeki Sıfırıncı Gün dizisinde bir organize şube polisinin maceraları anlatılacak.22-11/14/5.jpg

Sıfırıncı Gün dizi setinden yeni kareler yayınlandı!

22-11/14/1-1668426448.jpg

Sıfırıncı Gün'de organize şube polisi Özgür'ü canlandıracak olan Engin Öztürk'ün partneri Nisan karakterine ise Aybüke Pusat hayat verecek.

22-11/14/7.jpg

Dizinin çekimleri Miami, Arnavutluk ve İstanbul’da yapılacak.

22-11/14/2.jpg

Sıfırıncı Gün dizisinin konusu nedir?

Turgay Tanülkü, Demir Karahan, Adnan Biricik, Esra Ruşan, Savaş Özdemir ve Ahmet Pınar gibi isimlerinde kadrosunda yer aldığı dizi bir organize şube polisinin maceralarını konu alıyor.

22-11/14/4.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin