Sipahi dizisi yakında Show Tv'de başlıyor!

Show TV'nin Cnp Film imzalı dizisi Sipahi seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki Sipahi dizisi ne zaman yayınlanacak? Sipahi dizisinin konusu ne? Sipahi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Sipahi dizisi nerede çekiliyor?

Volkan Usta
31 Ekim 2022 - 09:58
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelecek, yapımını Cnp Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özgecan Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı yeni dizi “Sipahi”nin çekimleri başladı. Yeni sezonda büyük merakla beklenen yapımın senaryosunu Ali Doğançay, yönetmenliğini ise Hakan İnan üstleniyor.

22-10/31/sipahi-2.jpg

Sipahi dizisinin konusu ne?

22-10/31/sipahi-5.jpg

Sipahi; Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yetiştirdiği en yetenekli ajanlardan Korkut Ali Türkoğlu (Kaan Yıldırım) ile kahraman istihbaratçıların gerçekleştirdiği operasyonları konu alıyor. Dizide, Türkiye için açık tehdit haline gelen karanlık bir güce karşı, İstihbarat Teşkilatı’nın cesaret ve fedakarlıkla verdiği mücadele her hafta izleyenleri hayran bırakacak.

22-10/31/sipahi-7.jpg

Sipahi dizisinin kadrosunda kimler yer alıyor!

22-10/31/sipahi-1.jpg

Dizinin kadrosunda ayrıca; Sinan Tuzcu, Erkan Bektaş, Başak Gümülcinelioğlu, Nurettin Sönmez, Çağdaş Onur Öztürk, Serhat Nalbantoğlu, Emre Bulut, Gözde Okur, Elit Andaç Çam, Zeynep Oymak, Berrin Arısoy ve Selçuk Borak gibi başarılı isimler yer alıyor.

22-10/31/sipahi-6.jpg

Sipahi yakında Show TV’de!

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin