Snowpiercer dizisi 17 Mayıs'ta başlıyor! Bilim kurgu dizisinin konusu, fragmanı, oyuncuları

Popüler film uyarlaması; bilim-kurgu, fütüristik gerilim türündeki Snowpiercer dizisi 17 Mayıs 2020 Pazar TNT'de başlıyor! Netflix'e de 25 Mayıs'ta gelecek diziyle ilgili tüm detaylar burada...

"Tüm yolcuların dikkatine. Bay Wilford, Kuyruk'ta yaşanan kargaşa söylentileri ile ilgili bir açıklama yapacak. Güvenliğiniz bizim en büyük önceliğimizdir. Düzen yeniden sağlanacaktır."

2013 yapımı fütüristik gerilim, bilim-kurgu türündeki "Snowpiercer" filminin dizi uyarlamasının başlaması için geri sayıma geçildi!

"SNOWPIERCER" DİZİSİ BAŞLIYOR!

Oyuncu kadrosunda Oscarlı Jennifer Connelly ve Tony ödüllü Daveed Diggs gibi isimleri bulunduran Snowpiercer 17 Mayıs 2020 Pazar akşamı TNT'de ekran serüvenine başlayacak. Dizi, 25 Mayıs'ta ise dijital yayın platformu Netflix'e gelecek.

Açılış bölümünü "First, the Weather Changed"in senaryosunu Josh Friedman & Graeme Manson kaleme alırlarken; Scott Derrickson & James Hawes yönetmen koltuğunda oturan isimler.

20-05/14/snowpiercer-foto1.jpg

SNOWPIERCER NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

İlk sezonu 10 bölümden oluşan Snowpiercer'in hikayesi şöyle:

Dizi, bizleri dünyanın tamemen donmuş boş bir arazi ve çorak topraklara dönüşünün yedi sene sonrasına götürüyor. Böylesine bir ortamda hayatta kalanlar sürekli hareket halinde dünyayı çevreleyen devasa bir trenin içinde insanlığın son temsilcileri olarak yaşamlarını sürdürmeye çalışmaktadırlar.

Bizler ise merak uyandıran bu uyarlamada insanların yaşam mücadelesinin yanında tren içindeki sınıf ayrımlarını, sosyal adaletsizlikleri ve entrikalarla dolu olayları izleyeceğiz.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Oyuncu kadrosunda Connelly (Melanie Cavill) ve Diggs'e (Layton Well) Mickey Sumner (Bess Till), Susan Park (Jinju), Benjamin Haigh (Fergus McConnell), Sasha Frolova (Pixi Aaariak), Katie McGuinness (Josie McConnell), Alison Wright (Lilah Anderson), Annalise Basso (LJ Anderson), Sam Otto (Oz), Roberto Urbina (Avi), Sheila Vand (Zarah) ve Lena Hall (Sayori) gibi isimler eşlik diyorlar.

20-05/14/snowpiercer-poster.jpg

Snowpiercer'ın yürütücü yapımcı kadrosu ise Tomorrow Studios'tan Marty Adelstein (Aquarius, Prison Break, Teen Wolf) ve Becky Clements (Good Behavior, Aquarius, Last Man Standing), orijinal film ekibinden Bong Joon Ho, Park Chan-wook, Lee Tae-hun ve Dooho Choi'den oluşuyor.

SNOWPIERCER TANITIM KARELERİ

20-05/14/snowpiercer-foto2.jpg

20-05/14/snowpiercer-foto3.jpg

20-05/14/snowpiercer-foto4.jpg

20-05/14/snowpiercer-foto5.jpg

20-05/14/snowpiercer-foto6.jpg

20-05/14/snowpiercer-foto7.jpg

"Snowpiercer Netflix Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin