resim yok
18 Temmuz 2010 - 00:00

Gönül Ülkü, kalan borçları kapamak için, Gazanfer Özcan'ın son günlerini geçirdiği dubleks evi de sattı. Son 5 senesini devlete olan beşyüzbin liralık vergi borcunu ödemek ile geçiren Gazanfer Özcan öldü ama borçları bitmedi! Gönül Ülkü de son çare olarak, eşinden kalan üçyüzbin liralık borcu kapatmak için, onun son hatırasını elden çıkardı. Ülkü, eşi ile son günlerini geçirdikleri Kavacık'taki dubleks dairelerini üçyüzbin liraya sattı. Gazanfer Özcan'ın ölümünden sonra reddi miras davası açan Gönül Ülkü, daha sonra bu kararından vazgeçti. Yakınlarına, "Mezarda eşimin kemiklerini sızlatamam" diyen Ülkü, evi satıp borçları kapattıktan sonra Silivri'ye taşınarak, orada yaşamaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin