Söz Dizisi 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ne olacak?

Star Tv'nin izlenme rekorları kıran Söz Dizisi 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ne olacak?

Berfu Gürle
10 Ekim 2017 - 12:43
Yeni Bölüm

Her hafta Pazartesi günü Star Tv ekranlarına gelen Söz Dizisi 17. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde ne olacak diziler.com ailesi olarak yorumluyoruz. 17. Bölümde nefes kesen dakikalara tanık olacak seyirci askerin sevdasını da vatan aşkınıda görecek. Söz 17. Bölüm ile Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star Tv ekranlarında...

17. Bölümde neler olacak?

Köşeye sıkışan Büyük Bey 17. Bölümde doktor Bahar'ı şantaj için kaçırır. Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu (Tolga Sarıtaş) bu durum karşısında göz yaşlarını tutamaz ama mücadeleden asla vazgeçmeyecektir. Büyük Bey ile karşı karşıya gelen Yavuz Büyük Bey'i vuracak. Üsteğmen ve ekibi yakın bir takibe girer askerler yeniden teröristlerle yüz yüze gelecek silahlar ateşlenecektir. Yeni bölümde Bahar ölecek mi? 

17. Bölüm Fragmanı

Söz 16. Bölümde neler oldu?

16. Bölümde Yavuz, suikaste uğrar. Bu durumdan sağ çıkmak için mücadele ederken Karabatak ve Çaylak'ta bir oyun içinde kendilerini tehlikenin ortasında bulur. Çaylak Su'yu kurtarmak için kendin feda etmeyi göze aldı. Sancar'ın planladığı bir görev sonrası Eylem ve Tim karşı karşıya kalır. Henüz değişifre olmayan Büyük Bey'in kim olduğuna dair ipuçları ortaya çıkarken Karabatak'ın elde ettiği bilgiler ile Sancar ve Büyük Bey köşeye sıkışırlar.

Söz dizisi oyuncu kadrosu

Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır ve yeni sezonda ekibe dahil olan usta oyuncu Cihan Ünal. 

Söz Dizisinin Konusu

Söz; Yollarını intikamın birleştirdiği kahramanlar Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır.
“Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.
Üsteğmen Yavuz önderliğinde zorlu koşullarda, gece gündüz demeden düşmanla çetin bir mücadeleye girip şehadet yemini ederler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin