Star'ın dizileri Ömer ve Sakla Beni ne zaman final yapıyor? Yalı Çapkını 3. sezon yolda mı? Yan Oda için flaş final kararı!

Star'ın OGM Pictures imzalı dizileri Ömer ve Sakla Beni için final vakti yaklaşırken, Yalı Çapkını için ise yeni sezon çalışmalarına şimdiden başlandı. Peki Ömer dizisi ne zaman final yapacak? Ömer dizisinin finalinde neler olacak? Ömer dizisi kaçıncı bölümde ekrana veda edecek? Sakla Beni dizisinin finali ne zaman? Sakla Beni'nin finali kaçıncı bölümde olacak? Sakla Beni 26. bölümde neler yaşanacak? Yalı Çapkını 2. sezon finali ne zaman? Yalı Çapkını dizisinin sezon finali kaçıncı bölümde olacak? Yalı Çapkını 3. sezon çekilecek mi? Yalı Çapkını 3. sezonda neler yaşanacak? Yalı Çapkını 2. sezon finali ne zaman yayınlanacak? Yan Oda dizisi final mi yapıyor? Yan Oda dizisi ekranlara erken mi veda edecek? Yan Oda dizisi kaçıncı bölümde bitecek? Yan Oda dizisi 2. sezon olacak mı?

Volkan Usta
31 Mart 2024 - 12:26
Kültür Sanat

OGM Pictures’ın Star TV için çektiği dizileri Ömer, Sakla Beni ve Yalı Çapkını'nın akıbetleri belli oluyor. Dizi sezonunun yavaş yavaş sonuna gelindiği şu aylarda yapımların final veya sezon finalleri de yaklaşıyor. Ayrıca dün 4. bölümü yayınlanan Yan Oda dizisi için flaş bir karar alındı. İşte detaylar!

OGM Pictures’ın pazartesi akşamları seyirciyle buluşan ve başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar’ın yer aldığı Ömer dizisinin erken final yapacağı gündeme gelmişti. Son olarak 49. bölümüyle ekrana gelen dizinin bayramda ara vermesi bekleniyor. Bir süredir reytingleri de eskiye göre azalan Ömer dizisinin 6 Mayıs’ta yayınlanacak 54. bölümünde final yapacağı konuşuluyor

Star'da perşembe akşamları ekrana gelen diğer bir OGM Pictures dizisi Sakla Beni'nin final tarihi de kesinleşti. Bir süredire reyting anlamında istenen seviyelere yaklaşamayan dizinin final tarihi ekiple paylaşıldı. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in paylaştığı Sakla Beni bir değişiklik olmazsa 26. bölümde ekrana veda edecek.

Star'ın fenomeni Yalı Çapkını için ise yeni sezona dair haberler dizinin sevenlerini heyecanlandırdı. Reytingleri alt üst eden performansıyla cuma akşamlarına damga vuran dizinin 3. sezonu için iyi haber geldi. Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu ve Çetin Tekindor'un yer aldığı OGM Pictures imzalı dizinin 7 Haziran'da 2. sezon finali yaparak, tatil sonrası 3. sezon için çalışmalarına başlanması bekleniyor.

Star'ın yine OGM Pictures imzalı yeni dizisi Yan Oda için ise şimdilik bi final haberi yok gibi gözüküyor. Fakat dizinin ilk bölümden itibaren istenen reytinglerin  uzağında kalması "acaba erken final ihtimali olabilir mi?" sorularının da sorulmasına neden olmaya başlamıştı.

Başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Melek Baykal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak gibi isimleri buluşturan Yan Oda'nın son bölümü de düşük reytingli çıkınca dizinin final bölümü çekilmeden bitmesine karar verildi.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin