resim yok
29 Mart 2013 - 00:00

''Utanıyorum böyle denmesinden!''

 

“Geçmişten Geleceğe İz Bırakan Türkan Şoray Fotoğrafları” sergisi, önceki gün Kale Outlet Center’da açıldı. Türkan Şoray hayranları tarafından temin edilen 1500 fotoğrafın yer aldığı serginin açılışını, Şoray yaptı.

 

''Onur duyuyorum''

Adına sergi düzenlenmesinden onur duyduğunu belirten sanatçı, “Bir oyuncunun sinema hayatına değer verilmesi, önemsenmesi, sergiler düzenlenmesi çok hoş. Bunu hayattayken bana yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

''Utanıyorum''

Türk sinemasının ‘Sultan’ı olarak anılan Şoray, bu tanım için de “Abartılı belki de. Utanıyorum böyle denmesinden. Bu tamamen benim dışımda gelişmiş bir olay” diye konuştu.

 

Hedef rekor!

Yaşayan bir sanatçı adına açılan en büyük sergi olma özelliği taşıdığı belirtilen serginin Guinness Rekorlar Kitabı’na girmesi amaçlanıyor. Sergilenen fotoğraflar bir ay boyunca satışa açık olacak.

Elde edilecek gelir, İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı’na bağışlanacak.

 


 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin