resim yok
09 Kasım 2012 - 00:00

 

Nurgül Yeşilçay, Kanal D’de yayından kaldırılan “Sultan” dizisinin yeni bir ortak yapımcı ve kanalla ekran yolculuğuna devam etmesi için girişimde bulunuldu ancak Yeşilçay ve yapımcısının bu çabası sonuçsuz kaldı.
Yeşilçay’ın Diyarbakır’da başlayıp  İstanbul’a taşınan dizisi “Sultan” düşük reytingleri nedeniyle 20. bölümde yayından kaldırılmıştı. Yeşilçay ve yapımcısı, Avşar Film ile “Sultan”ın FOX’ta ekrana gelmesi için görüştü. Ancak hem FOX’un, yılbaşına kadar yeni bir dizi projesi kabul etmemesi, hem de Avşar Film’in “Yer Gök Aşk”, “Lale Devri” ve hazırladığı diziler nedeniyle “Sultan”a zaman ayıramayacağını açıklaması üzerine projenin devam etme ihtimali ortadan kalktı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin