Supergirl 2. sezonda Clark Kent ve Kara güçlerini birleştiriyor!

Supergirl'ün yaklaşmakta olan ikinci sezonu için dün akşam yayıncı kanal aracılığıyla yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Volkan Küçükel
27 Eylül 2016 - 10:18
Yeni Bölüm

Herkesin gözü Superman'de!

YENİ SEZONDAN UZUN TANITIM VİDEOSU

CBS'ten The CW'ya transfer olan süper kahraman temalı dizi Supergirl'ün yaklaşmakta olan ikinci sezonu için dün akşam yayıncı kanal aracılığıyla yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı.

Tyler Hoechlin'in canlandıracağı Clark Kent/Superman'i merkezine alan bu tanıtım videosunu haberin devamında izleyebilirsiniz.

Yeni tanıtım videosu aynı zamanda yeni sezona uğrayacak birçok yeni karakteri de bizlere sunuyor. Bunlardan birisi de Merlin'den tanıdığımız Katie McGrath'ın hayat vereceği Lex Luthor'un kız kardeşi Lena.

KARA-CLARK KENT İŞBİRLİĞİ

İkinci sezonun açılış bölümü olan "The Adventures of Supergirl"de National City'de ortaya çıkan yeni bir tehdit karşısında Kara'nın, kuzeni Clark Kent/Superman ile birlikte bu tehditi durdurmak için iş birliği içine girmesini izleyeceğiz.

16-09/27/supergirl-2.jpg

2. SEZON İÇİN GERİ SAYIM!

Greg Berlanti & Andrew Kreisberg ikilisinin kaleme aldığı, Glen Winter'ın yönettiği bölüm 10 Ekim Pazartesi akşamı The CW ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Melissa Benoist, Calista Flockhart, Chyler Leigh, Mehcad Brooks, David Harewood ve Jeremy Jordan gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Supergirl, CBS'te geride bıraktığı ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.68 reyting oranı ve 7.684 milyon izleyici ortalamalarını elde etmişti. Bakalım dizinin yeni adresindeki ekran performansı nasıl olacak...

Superman ile Supergirl'ün uyumu çok iyi duruyor! Supergirl ikinci sezondan beklentileriniz neler?

Supergirl yeni sezon 2. tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin