Superstore 2. sezon bölüm sayısında artış var!

NBC, Superstore'un ikinci sezonuna dokuz bölüm daha ekleme yaparak sezonun toplam bölüm sayısını 22'ye çıkardı.

Superstore'da işler yolunda!

Geçtiğimiz gün ikinci sezon prömiyerini gerçekleştiren Superstore'ın yaptığı başlangıç kanal yönetimini memnun etmiş olacak ki dizinin yeni sezonu için tam sezon onayı verildi!

YENİ SEZON BÖLÜM SAYISI: 22

Kanal, dizinin ikinci sezonuna dokuz bölüm daha ekleme yaparak sezonun toplam bölüm sayısını 22'ye çıkardı.

Gelişme, dizinin Perşembe günü yeni yayın kuşağında ekranlara gelen bölümünün iyi izlenme oranlarına ulaşmasının hemen ardından yaşandı.

NBC kanalı adına açıklamalarda bulunan Jennifer Salke, Superstore ile gurur duyduklarını belirtirken yeni dizileri The Good Place ile Superstore'un bu sezon sansasyonel ve heyecan uyandıran yeni bir komedi bloğu oluşturduklarını ifade etti.

16-09/24/superstore-2.jpg

SUPERSTORE REYTİNGLERİ

Dizi, ikinci sezonun ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.5 reyting oranı ve 5.5 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

Superstore, ilk sezonunu 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.47 reyting oranı ve 5.08 milyon izleyici ortalamaları ile tamamlamıştı.

Justin Spitzer'in yaratıcı olduğu dizide Spitzer ile birlikte Ruben Fleischer, David Bernad, Gabe Miller ve Jonathan Green gibi isimler yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Universal Television, Spitzer Holding Company ve The District ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise America Ferrera dışında Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Bloom ve Kaliko Kauahi'yi görüyoruz.

2. SEZON SÜRÜYOR

Superstore, sezonun ikinci bölümü 'Back to Work' ile 29 Eylül Perşembe akşamı NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

'Superstore' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin