Survivor'da aile ödülünü hangi takım kazandı? Elenen isim kim oldu?

Survivor'da ekrana gelen son bölümde her iki takımda iletişim ödülü için mücadele etti. Peki yeni takımlar nasıl oldu? Survivor'da eleme adayları kim? Survivor 2023'te adaya hangi isim veda etti? Survivor 81. bölümde neler yaşandı? Survivor 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 82. bölümde neler olacak? Yarışmadan elenen kim? Survivor Halil kimdir? Survivor Cansu kimdir? Survivor 81. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
28 Nisan 2023 - 09:01
Kültür Sanat

Survivor 2023 yarışmasında aile heyecanı yaşandı! Kırmızı ve mavi takım, aileleri için ödül oyunu parkuruna çıktı. İşte detaylar!

23-04/28/fuvadbuxoam5gf2.jpg

AİLE ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında kırmızı ve mavi takımın rekabeti sürdü. Uzun zamandır beklenen ve özlem dolu ödül oyunu sonunda gerçekleşti. Haftalık takımlara geçilmesi ile yeni takımlar kendilerini zorlu ve gerilimin had safhada olduğu aile ödülü parkurunda buldu. Oyun iki gün yapıldı. Aile ödülünün ilk gününü kırmızılılar, en iyiler turunda kazandı.

23-04/28/fuvt9zqxsaahlak.jpg

Perşembe gün gerçekleşen ödül oyununun 1. turunu kırmızı, ikinci turunu da mavi takım kazandı. Karşılaşma en iyiler turuna kaldı. Bu aşamada iki takımda berabere tamamladı ve oyunda yeni bir tur yapıldı. ilk 5 olan takım ödülün sahibi olacaktı. Nefise'nin sayısı ile ödülün kazananı kırmızı takım oldu.

23-04/28/fuvcns-wiauk2pz.jpg

Yusuf oyun sırasında yaptığı hata sonrası gerildi ve haksızlık olduğuna dair sözler kullandı. Ardından Acun Ilıcalı, oyun alanına gelerek itiraza açıklık getirdi. ''Köprü karşı tarafa değdirilecek dendi mi? şeklinde tek tek yarışmacılara sordu. Ilıcalı, Aysu örneğini vererek ''Bir şey daha net daha nasıl anlatılır?'' dedi.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/28/fuvmxaxwcaodmtb.jpg

''Maalesef Yusuf kaybettiğin zaman, nasıl başka bir yarışmacıya bir şeyler saydıysan, bu defa bizim ekip hedef. Çok üzücü.'' sözlerini kullandı. Açıklamanın ardından Yusuf Yıldız sergilediği tavırdan dolayı özür diledi.

23-04/28/fuvxqnmwia83pbs.jpg

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ? 

Yarışmacılar haftalık takıma geçmeden önceki süreçte mavi takımın tamamı eleme potasına girmişti. Gitme adayları şöyle oldu: Cansu, Asena, Aziz, Ertuğ ve Halil. Adaylar arasından veda eden isim Halil İbrahim Göker oldu.

23-04/28/fuwfzj-wiaihijn.jpg

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor 2023” de bu akşam ödül oyunu oynanacak. Ödül oyununu hangi takım kazanacak?

Survivor 2023” 28 Nisan Cuma akşamı TV8’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin