Survivor'da yarışacak isimler belli olmaya devam ediyor! Acun Ilıcalı hangi ünlü isimleri açıkladı?

Acun Ilıcalı'nın dünyaca ünlü formatı Survivor'ın bu seneki yarışmacıları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Daha öncesinde açıklanan isimlere ek olarak Acun Ilıcalı kimleri yarışmacı olarak açıkladı? Survivor 2023 yarışmacıları kim oldu? Hangi ünlü ınfluencer Survivor 2023'te yarışacak?

Volkan Usta
26 Aralık 2022 - 09:55
Kültür Sanat

Survivor 2023 için artık geri sayım başladı. Yarışmacılar bir bir açıklanırken katılacak isimlerin nasıl performanslar vereceği şimdiden merak konusu oldu. İşte detaylar!

Daha öncesinde Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler Cansu Tuman ve Yusuf Güney gibi isimlerin yarışmacı olacağını duyuran Ilıcalı, 5 ünlü ismin daha programa katılacağını böyle açıkladı.

22-12/24/j9hzd.jpg

Acun Ilıcalı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda; "Alper Rende, Elanur, Chaby, Halil İbrahim Göker, Buse Plan ve Kürşat Juan Survivor 2023 kadrosuna dahil oldular hepsine başarılar dilerim" diyerek böylece 5 yeni ismi daha açıklamış oldu.

22-12/26/lf4bi.jpg

Ayrıca Ilıcalı 2 ismi daha sosyal medya paylaşımı ile açıkladı. Acun Ilıcalı yaptığı paylaşımda; Aysu Keskin ve Barış Telli'nin de Survivor 2023 kadrosuna dahil olduğunu duyurdu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin