tabii dizileri “Organizasyon Bizim İşimiz” ve “Koyu Beyaz” ilk bölümleriyle TRT 1’de!

TRT uluslararası dijital platformu tabii’nin orijinal yapımları TRT 1 ekranlarına gelmeye devam ediyor. Selçuk Aydemir imzalı, yüksek mizah dozu barındıran Organizasyon Bizim İşimiz ile ilgiyle izlenen gençlik komedisi Koyu Beyaz, 24 Temmuz Pazartesi akşamı TRT 1’de olacak. Dizilerin diğer bölümleri ise sadece tabii uygulaması veya www.tabii.com adresi üzerinden izlenebilecek.

Volkan Usta
24 Temmuz 2023 - 09:11
Kültür Sanat

TRT 1, her hafta büyük merakla takip edilen “tabii kuşağı” ile tabii orijinal dizilerinin ilk bölümlerini yayınlamayı sürdürüyor… Bu hafta sıra Onur Buldu, Sarp Apak, Sadi Celil Cengiz ve Şinasi Yurtsever’li kadrosuyla etkinlik sektöründe hizmet veren bir aile şirketinin absürt hikayesini anlatan Organizasyon Bizim İşimiz ile yabancı bir ülkede başlarına gelen trajikomik olaylar neticesinde kendi kimliklerini sorgulamaya başlayan iki gencin maceralarını izlediğimiz Koyu Beyaz’da… 

Bu tabii orijinal yapımlarının ilk bölümleri 24 Temmuz Pazartesi akşamı ardı ardına TRT 1 izleyicisiyle buluşacak. Organizasyon Bizim İşimiz saat 20.00’de, Koyu Beyaz ise 21.40’ta TRT 1 ekranlarında tabii kuşağında olacak.

Organizasyon Bizim İşimiz

Yüksek mizah dozu barındıran Organizasyon Bizim İşimiz’in senaristi ve yönetmeni Çalgı Çengi, Kardeş Payı, İşler Güçler gibi komedi türünde birbirinden başarılı işleriyle tanınan Selçuk Aydemir. Etkinlik sektöründe olup bitenleri neşeli bir dille anlatan dizide dedesinin kurduğu, babasının büyüttüğü, şimdi ise eniştesi Fırat tarafından yönetilen ünlü bir organizasyon şirketinde yöneticilik yapan Mercan, kendini iyi ifade edemeyen ve ailesinden yeterli desteği göremediğini düşünen biridir. Üstüne eniştesiyle şirket içinde müdürlük rekabetine girmesi olayları karıştırır. İşe yeni başlayan Aytaç’a mesafeli olan Mercan, zamanla Aytaç’a ısınır, diğer çalışanları da yanına alarak Fırat’a karşı bir grup oluşturur. Ne var ki Fırat’ın tüm aileye büyük bir sürprizi olacaktır.

Bu kahkaha dolu dizinin oyuncu kadrosunda Onur Buldu, Sarp Apak, Şinasi Yurtsever, Su Kutlu, Yeliz Kuvancı, Kerem Atabeyoğlu, Yasemin Baştan, Meral Çetinkaya, Nergis Kumbasar, Sadi Celil Cengiz ve Korhan Herduran gibi isimler yer alıyor.

23-07/23/copy-of-16_9-6.png

Koyu Beyaz

Senaryosunu Oktay Berber, Yusuf Kot ve Faruk Günindi’nin birlikte kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Bülent İşbilen’in yaptığı gençlik komedisi Koyu Beyaz’da, sosyetik bir ailenin oğlu Alper ile İngiltere’den gelen Pakistan asıllı Ferhan’ın yolları Thorvingen’deki bir üniversitenin Türkoloji bölümünde kesişir. Sorumluluktan uzak planladıkları bu hayat, iki genç için yabancı kaldıkları değerlere doğru bir yolculuğa dönüşür. Dizinin oyuncu kadrosunda Atakan Hoşgören, Merjem Sıljak, Rami Narin’in yanı sıra Atabik Mohsin, Atıqa Odho ve Tauseeq Haider gibi tanınmış Pakistanlı oyuncular da yer alıyor.

tabii, Türkiye’de tabii uygulaması veya www.tabii.com üzerinden ücretsiz olarak izlenebiliyor

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin