tabii orijinal dizisi “Derin Mor”un galası gerçekleşti

TRT uluslararası dijital platformu tabii seyircilerini distopik bir hikaye ile buluşturacak olan orijinal yapımı "Derin Mor" dizisinin galası gerçekleştirildi.

Berfin Sengil
20 Aralık 2023 - 14:10
Yeni Bölüm

Tüm bölümleriyle 22 Aralık’ta TRT’nin uluslararası dijital platformu tabii’de yayına girecek olan “Derin Mor” orijinal dizisinin galası İstanbul’da yapıldı. TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen özel gösterime TRT Yönetimi, Deniz Celiloğlu, Nilperi Şahinkaya, Arın Kuşaksızoğlu, Zümre Ertürk, Murat Kılıç ve Tuğçe Talu başta olmak üzere dizinin oyuncuları, yapım ekibi, sektörün önde gelen isimleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Dizinin ilk bölüm izlemesinin ardından konuşan TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, dizide emeği geçenleri tebrik ederek, tabii’nin her yaştan ve her gruptan izleyiciye hitap edecek içeriği sağlamayı temel amaç edindiklerini söyleyerek şöyle devam etti:

“tabii’nin, içerik zenginliği yola çıkarken hedef aldığımız, benimsediğimiz temel ilkelerden biriydi. O yüzden bazı platformların Türkiye'de bir dizinin sadece bir bölümüyle başlangıç noktasını gerçekleştirirken, biz tabii platformunda 30 tane diziyle bu başlangıcı gerçekleştirdik. Dolayısıyla en temelde benimsediğimiz ilkelerden biri bu içerik çeşitliliğini yaşama geçirmekti. tabii platformunu incelediğinizde sadece tarihi dramaları veya komediyi değil, aynı zamanda macerayı, aksiyonu, polisiyeyi, dispotik bir çok yapımı da tabii‘de görebilmeniz mümkün. Bu çeşitliliği yakaladığımızı düşünüyorum. Tabii ki bu çeşitliliği yakalarken emek veren oyuncularımız, yapımcılarımız onlara da huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.”

"Derin Mor" tüm bölümleriyle 22 Aralık’ta tabii’de orijinal hikayesi Güneş Çelikcan, genel hikayesi Ayşıl Akşehirli ve senaryosu Yeşim Aslan'a ait
olan "Derin Mor" dizisi, güneşte yaşanan bir dizi patlama sonrası elektrik sisteminin çöktüğü, kaosun baş gösterdiği bir dünyada hayatı başarısızlıklarla dolu bir babanın hiç tanımadığı bir grup insanla çıktığı yolculuğu konu ediniyor.

TRT uluslararası dijital platformu tabii'ye özel 8 bölüm olarak hazırlanan orijinal dizi, tüm bölümleriyle 22 Aralık'ta platformun internet sitesi ve uygulamasında ücretsiz izlenebilecek.

Yapımcılığını Merve Zorlu ve Güneş Çelikcan'ın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda Mahmut Fazıl Coşkun otururken, görüntü yönetmenliğini ise Florent Herry üstleniyor.

Başrollerde Deniz Celiloğlu'nun yanı sıra Nilperi Şahinkaya, Murat Kılıç, Zümre Ertürk, Arın Kuşaksızoğlu ve İncinur Daşdemir gibi isimler yer alıyor.

Tarihi dizilerden aksiyona, romantik komediden gençlik dizilerine kadar pek çok içeriğe yer veren TRT’nin dijital platformu tabii, iOS ve Android’deki uygulama mağazalarında yer alan tabii uygulamalarından, Android ve iOS destekli çeşitli akıllı cihazlardan, www.tabii.com üzerinden ve birçok akıllı TV’lerden izlenebiliyor. tabii’ye uygulama veya site üzerinden ücretsiz olarak üye olduktan sonra tüm tabii içeriklerine, TRT kanallarının canlı yayınlarına ve TRT’de yayınlanan dizilerin tekrarlarına erişilebiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin