resim yok
05 Nisan 2011 - 00:00

 

Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, basında yer alan çiftliğinin bulunduğu bölgede “ağaç kestirme” iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ağaç budaması bilgim dışında gerçekleştirilmiştir” ifadesini kullandı.

 

Tarkan, yaptığı açıklamada, son günlerde bazı basın ve yayın organlarında  çıkan “ağaç kestirme” ve benzeri başlıklı haberlerin kendisini üzdüğünü  bildirdi.

 

Doğayı korumaya yönelik birçok projede yer aldığını, şu ana kadar bu  konuyla ilgili bir açıklama yapamamış olmasının da yurt dışında turnede  olmasından kaynaklandığını ifade eden Tarkan, şunları kaydetti:

 

“Söz konusu ağaç budaması bilgim dışında gerçekleştirilmiştir. Ancak,  çiftliğimin olduğu bölgede, orada yaşayan herkes, bu dönemlerde ağaç budaması,  kuruyan ağaçların temizlenmesi gibi rutin işlemleri her sene yaptırmaktadır. Bu  sene her zamankinden farklı bir uygulama yapılıp yapılmadığını öğrenmek için  derhal gereken detaylı incelemeyi yerinde yapacağım. Ayrıca, yine çıkan  haberlerde fosseptik olarak tanımlanan boru ise doğaya zararlı atıkların  boşaltılmasında kullanılan bir boru değil, sadece fazla yağmur suyunun dereye  akıtılması için kullanılan bir su drenajıdır.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin