Teşkilat 105. Bölümde Neslihan ve Çetin yüzleşti! Pehlivan vuruldu, Korkut esir düştü!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 105. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 105. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 106. bölümünde neler olacak? Teşkilat 106. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
29 Nisan 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilatdün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. 

TEŞKİLAT 105. BÖLÜMDE NELER OLDU?

İstanbul’a getirilen Çetin’in sorgusu yapıldı. Şirket tarafından Teşkilat’ın eline düştüğü anlaşılmaması için Çetin’in görevine devam etmesine karar verildi. Böylelikle Şirket’in üst makamlarına ulaşılması hedeflendi. Duygusal anlamda zor bir süreçten geçen Neslihan, kafasındaki soruların cevabını ararken Ömer onu yalnız bırakmadı.

Korkut ve Sena gözaltına alındı. Gündüz’ün avukatının bir anda ortaya çıkması şüphe uyandırınca ekip avukatın peşine düştü. Bu yolun sonu da ekibin karşısına yine Şirket’i çıkardı. Korkut ve Sena’nın durumu çözülünce Korkut hemen görevinin başına döndü. Diğer yanda Şirket yeni planı olan Avrupa'da Türklerin kışkırtılarak sokağa dökülmesi için adımlarını atarken son bir şans verdiği Kambur’un da Türkiye'ye girmesini sağladı.

Çetin'e gelen şifreleri mesajlardan Almanya’da bir görüşmesi olduğu tespit edildi. Şirket’in güçlü isimlerinden biriyle yapacağı görüşmeye giderken Çetin’e Ömer eşlik etti ve ekip de yakın takipteydi. Görüşme sırasında Ömer fenalaşınca bunu fırsat bilen Çetin, deşifre olduğunu söyledi. Çetin’in geçmişe ait yalanlarını fark eden Neslihan, ondan hesap sormak için Şirket’in adamlarının önünde silahını Çetin’e doğrulttu.

Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin