Teşkilat 106. Bölümde Ekip pusuya düştü! Aranılan katip Sacide çıktı!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 106. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 106. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 107. bölümünde neler olacak? Teşkilat 107. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
06 Mayıs 2024 - 09:30
Kültür Sanat

TRT 1 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilatdün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. 

TEŞKİLAT 106. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çıkan çatışmada Klaus vurulurken, Çetin ise Ömer ve Neslihan’la birlikte karargaha getirildi. Teşkilat, Çetin’in deşifre olduğunun ortaya çıkmaması için geride hiçbir iz bırakmayarak Çetin’in görevine devam etmesini sağladı. Geçmişindeki sırrı çözmek için cevaplar arayan Neslihan’ın en büyük destekçisi yine Ömer oldu. Düşmanın Türkiye üzerindeki planlarını önlemek için dört bir koldan çalışan ekip, Kambur’un Doğu’da olduğu bilgisi üzerine yola çıktı.

Avrupa'da Klaus’la beklenen hamle yapılamayınca Şirket, Kambur’un işleri hızlandırmasını istedi. Kambur, bölgede devletine sadık bir aşiretin evinde tüm yerel kanaat önderleriyle birlikte yapılacak olan toplantıya saldırı gerçekleştirmek için harekete geçti. Korkut, Pehlivan ve Gizem bomba yüklü aracı durdurmak ve saldırıyı önlemek için canlarını ortaya koydu.

Neslihan, Katip’ten gelen mesajla kimseye haber vermeden görüşmeye gitti. Neslihan’a ulaşamayan Ömer, Uzay ve Nazlı'nın Neslihan’ın konumunu belirlemesi ile yola çıktı. Neslihan’ı korumak için gelen Ömer, Katip kod adlı kişinin annesi olduğu gerçeğiyle yüz yüze geldi.

Teşkilat, yüz yedinci bölümüyle 12 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin