Teşkilat 90. Bölümde Korkut önemli bir adım attı! Ömer, Anton'un eline düştü!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 90. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 90. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 91. bölümünde neler olacak? Teşkilat 91. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
08 Ocak 2024 - 00:45
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilatdün akşamki bölümünde yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. 

TEŞKİLAT 90. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Lodos’un sorgusu devam ederken Ömer paralı askerleri kimin gönderdiğini öğrenmenin peşine düştü. Neslihan, annesinin ve diğer masum insanların katilinin sorgusunda görevi ile duyguları arasında zor bir süreç yaşadı. Cihangir ise Lodos konusunda Ömer tarafından sert bir şekilde uyarıldı. Neslihan yine en büyük desteği Ömer’den aldı.

Artık daha tehlikeli ve çok daha büyük bir planın peşinde olan Anton, Kuru Kanal projesi üzerinden Türkiye’ye zarar vermek için projenin sermayesiyle ilgili bankayı soydu. Ardından da Kuru Kanal projesinin Koreli genel koordinatörünün ölüm haberini tüm dünyaya yaydı.

Teşkilat, Türkiye’nin projenin arkasında olduğunu ve devam etme konusundaki kararlılığını göstermek için dört bi koldan harekete geçti. Ömer ve ekip hızla Beyrut’a giderken Neslihan da proje ile ilgili resmi görüşmeleri başlattı. Beyrut’ta çıkan çatışmada Ömer, Anton’un adamları tarafından kaçırıldı. Bu sırada İstanbul’da olan Cihangir, kendi yöntemleriyle Lodos’un cezasını kesti.

Teşkilat yeni bölümleriyle her pazar akşamı TRT 1’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin