Teşkilat 95. Bölümde Çetin ve Şirket'in ilişkisi ortaya çıktı! Ömer, Neslihan'a evlenme teklif etti!

TRT1'in başrollerinde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 95. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 95. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 96. bölümünde neler olacak? Teşkilat 96. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat'ın yeni sezonunda neler yaşanacak? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
12 Şubat 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin gözdesi olan Teşkilatdün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi. 

TEŞKİLAT 95. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kambur, Ömer’i sevdikleriyle tehdit etmekten büyük bir keyif alırken Ömer’in ise sabrı giderek tükenmeye başladı. Kambur’un ele geçirilmesi için ekip seferber oldu. Herkes büyük bir titizlikle iz peşine düşerken Korkut’un aracında bulduğu vericiyle yeni bir operasyonun hazırlığına başlandı. 

Kambur, hizmet ettiği yabancı istihbarat servisine İstanbul’da kaos yaratıp Ömer’i öldürüp istedikleri başarıyı elde edeceğini söyledi. Ömer, Korkut’a Sena’nın teknik takibe takıldığını söyledi. Gerçekleri Sena’dan duymak için ona bir fırsat veren Korkut, beklediği cevabı alamayınca büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. 

Ömer ve Neslihan ipucu peşindeyken Ömer, yeni hamlesini devreye sokmak için Neslihan’a evlenme teklifi etti. Herkesten gizli kendi operasyonunu yürüten Çetin, Neslihan’ı yalanlarına inandırmayı başardı. Kambur’u Ömer’in peşine takmaktan vazgeçmedi.

Teşkilat’, yeni bölümüyle pazar akşamı TRT 1’de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin