Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda etti! Yeni isim yapıma dahil oldu!

TRT'nin pazar akşamları ekrana gelen fenomen dizisi Teşkilat'ta bir ayrılık yaşanmıştı. Yeni bir isim daha kadroya dahil edildi. Peki Teşkilat dizisinden ayrılan isim kim? Teşkilat dizisindeki ayrılığın sebebi ne? Teşkilat yeni sezonda neler olacak? Teşkilat' geçen sezonda neler yaşandı? Deniz Baysal Teşkilat dizisinden neden ayrıldı? Deniz Baysal kimdir?

Volkan Usta
04 Eylül 2023 - 13:00
Kültür Sanat

TRT'nin fenomen dizisi Teşkilat'ın Zehra Balaban'ı Deniz Baysal, yapımdan ayrılık kararı almasın sonrası duygusal paylaşım yapmıştı.

“Teşkilat” dizisine büyük emek veren Deniz Baysal, yeni projeler içn yapımdan ayrılma kararı aldı. Teşkilat ekibinin en uyumlu ve en çalışkan isimlerinden olan Baysal projedeki herkes tarafından çok seviliyordu. Veda paylaşımı yapan Deniz Baysal şu mejajı yayınladı:

23-07/28/snapinstaapp_363502288_770966381695704_5218276977232721106_n_1290-576x1024.jpg

“Benim için kolay değil… Nasıl kısa yazabilirim anlatabilirim bilmiyorum ama bir yolun daha sonuna geldik… Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat… bu yolculukta 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım; her birinizi çok seviyorum.

Bir kusurum olduysa affola… Benim için bitmiş olsa da her daim yanınızdayım… Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte… Ne mutlu bana yolunuz her zaman açık olsun….

Ve siz kıymetli izleyicilerimiz…. 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Nasıl veda edebileceğimi bile düşünmemiştim açıkçası…

Teşkilat’tan bir Zehra Balaban geçti… Ağlamıyorum gözüme Hançer kaçtı…”

23-09/04/diger-resim-f564e623-0f7e-43e2-8fb1-da88a55cd3ea.jpg

YENİ BİR İSİM KADROYA DAHİL OLUYOR!

Başrol oyuncusu Deniz Baysal dahil birçok ismin veda ettiği diziye yeni karakterler katılacak. Bu karakterlerden en önemlilerin başında “Pehlivan” lakaplı İbrahim geliyor. Jandarma özel harekatta görev alırken istihbaratın kurulacak yeni ekibine alınan İbrahim rolü için çok başarılı bir isimle; Sarp Levendoğlu’yla imza aşamasına gelindiği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin