Teşkilat dizisinin yayın tarihi belli oldu!

TRT 1’de yayınlanan, reyting rekorları kıran “Teşkilat” dizisinin dördüncü sezon yayın tarihi belli oldu. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi “Teşkilat” ne zaman başlıyor? Teşkilat'ın yeni sezonu ne zaman? Teşkilat'ın yeni sezonu ne zaman başlayacak? Teşkilat ne anlatıyor? Teşkilat'ın yeni sezonunda kimler oynuyor? Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak?

ozan
13 Ekim 2023 - 09:52
Kültür Sanat

Dördüncü sezonu için yoğun bir hazırlık döneminin ardından sete çıkan Teşkilat, izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Dizi, 22 Ekim Pazar akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle TRT 1 ekranındaki yerini alacak.

23-10/13/teskilatt-1.JPG

Yeni sezon tanıtımı heyecan yarattı

Teşkilat’ın bugüne kadar görülmeyen taraflarını yeni sezonda anlatacak dizinin fragmanı büyük heyecan yarattı. Kurulacak yeni ekip ile Teşkilat’ın operasyonları daha da diken üstü bir hal alıyor.

23-10/13/teskilat-4.JPG

Kadroya yeni isimler katıldı

Teşkilat’ın kadrosunda Murat Yıldırım, Aybüke PusatYunus Emre Yıldırımer, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Serdar Yeğin, Tuğçe Açıkgöz, Ebru Nil Aydın, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt yer alıyor.

23-10/13/teskilat-1.JPG

Yeni sezonda oyun kurulacak

Yeni sezonda oyunu bozmaya değil, oyun kurmaya hazırlanan Teşkilat ekibi dişli düşmanlar karşısında varını yoğunu ortaya koyacak. Ülkeleri için canları pahasına mücadele veren ekip, yeni sezonda sahada aksiyon dolu karşılaşmalar yaşarken stratejik planları da dengeleri alt üst edecek.

23-10/13/teskilat-5.JPG

Teşkilat heyecan dolu dördüncü sezonuyla 22 Ekim Pazar akşamı TRT 1’de ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin