Teşkilat yeni sezona bomba gibi başladı! Ömer, Zehra'ya ne olduğunu öğrendi!

TRT1'in en sevilen dizilerinden Teşkilat yeni sezonuyla ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 80. bölümünde neler yaşandı? Teşkilat'ın 81. bölümünde neler olacak? Teşkilat 81. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
23 Ekim 2023 - 09:45
Kültür Sanat

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dördüncü sezonunda da aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle yine nefesleri kesti. Teşkilat, yeni sezonda kadroya dahil olan oyuncuları, yeni mekanları ve izleyiciyi her daim şaşırtan yeni hikayesiyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

TEŞKİLAT 80. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehra’nın yaşadığına inanan Ömer, Mostar'dan Blagay tekkesinde Derviş Baba’nın da yardımıyla Zehra’nın peşine düştü. Ömer bu sırada elde ettiği bilgiyle Kosova’daki barış gücü komutasının Türkiye’ye geçmesi için yapılan bir toplantıyla ilgili tehlikeyi fark etti. Toplantıya yapılan saldırı sonu Balkan devletleri teşkilatının başkanı şehit düşerken Ömer’in Dışişleri Bakanlığı’nda görevli üst düzey diplomat olan Neslihan’la yolu kesişti. Neslihan verdikleri şehidin üzüntüsünü yaşarken bir anda karşısına çıkan ve onu kurtaran kişinin kim olduğunu öğrenmek için harekete geçti.

23-10/20/cns_8263-1697788727.JPG

Saldırının ardından Ömer tekrar Zehra’yı aramaya başladığında ise Zehra’nın öldüğü gerçeği ile yüzleşti. Derin bir yasın içine giren Ömer tekkede inzivaya çekilirken Neslihan saldırının arkasındaki yapının Şirket olduğunu öğrendi.

23-10/20/cns_6042-1697788793.JPG

Devlet yeniden ortaya çıkan bu derin yapıyla mücadele edilmesi için Neslihan’ın önderliğinde bir ekip kurulmasına karar verdi. Neslihan hızla çalışmalarına başlarken kuracağı ekibin başında Ömer Atmaca’nın olmasını istedi. Ömer kendisine emanet edilen sancakla İstanbul’a döndü. Kendisini öldü bilen ailesi ve sevenlerinin karşısına çıkan Ömer onlarla hasret giderdikten sonra her birinin farklı yetenekleri olan vatan sevdalılarıyla yeni bir ekip kurdu.

23-10/20/cns_5949-1697788835.JPG

Teşkilat’, her pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1’de...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin