Teşkilat'ın 69. Bölümünde Ömer ve Zehra'nın geçmiş hesabı yeniden alevlendi!

TRT1'in başrollerinde Deniz Baysal ve Murat Yıldırım'ın yer aldığı fenomen dizisi Teşkilat 69. bölümüyle ekrana geldi. Peki Teşkilat'ın 69. bölümünde neler yaşandı Teşkilat 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Teşkilat 69. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Teşkilat'ın 70. bölümünde neler olacak? Teşkilat'ın 70. bölümünde Siyah İnci'nin akıbeti ne olacak?

Volkan Usta
27 Mart 2023 - 10:33
Kültür Sanat

TRT 1’de yayınlanan ‘Teşkilat’26 Mart Pazar akşamı heyecanın bir an olsun hız kesmediği 69. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

23-03/27/cns_9449_rt.jpg

Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Teşkilat’ın 69. bölümünde neler oldu?

Hasan Atmaca’nın ölümüyle Ömer ve Sacide büyük bir üzüntü yaşarken Hartley de geçmişin hesabını kapattı. Patlamaya dair detayları inceleyen ekip Hartley’in yeni bir elemanını keşfetti. Ekip bu kişinin Siyah İnci kod adlı ajan olduğunu anladı. 

23-03/27/cns_7675.JPG

Hartley’in yeni hamlelerinde sadece Siyah İnci ile hareket etmesi Helen ve Francis’i bir hayli rahatsız etti. Hartley’i ziyarete gelen üst düzey istihbarat yetkilileri Milli Muharip uçağı konusunda Hartley’den görev beklediklerini dile getirdiler. Hartley, Milli Muharip uçağının yapıldığı hangarı deşifre etmek ve uçağın yapımını engellemek için Siyah İnci ile birlikte harekete geçti.

23-03/27/cns_7775.JPG

Siyah İnci’nin kaldığı otele baskın düzenleyen ekip onu elinden kaçırdı. Siyah İnci’nin ardında bıraktığı çakmağı Ömer ve Zehra’nın arasına yıldırım gibi düştü. Siyah İnci’nin gelişiyle Ömer ve Zehra’nın geçmiş hesabı yeniden alevlendi.

23-03/27/cns_9303_rt.jpg

Diğer yanda Korkut, Hartley’den intikam almak için ant içti. Hartley’i ortadan kaldırmak için yola çıkan Korkut büyük bir sürprizle karşılaştı. Herkes tarafından öldü bilinen fakat aslında Halit Başkan tarafından saklanan Efkar’ı gören Korkut büyük şaşkınlık yaşadı. Efkar ve Korkut’u karşısına alan Halit Başkan artık ikisinin de onun için çalışmaya başlayacağını söyledi.

 

23-03/27/cns_8768.JPG

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin